Samson Stage V212 Dual Vocal - Sistem wireless cu microfon

900,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
ESWS212HHE-E
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 90 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 90 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 18,00 lei .


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module tbi bank 3.3.5

225.00 Lei x 4 rate

Samson Stage V212 este un sistem de microfon fără fir cu două canale, cu frecvență fina, care oferă două microfoane dinamice portabile care transmit către un singur receptor metalic robust. Fiecare dispozitiv microfon dinamic Samson Q6 al ofera un sunet clar și performanță wireless VHF fiabilă pentru karaoke la domiciliu, prezentare live, educație, cultura și alte aplicații.


Brandul Samson s-a fost dedicat inovației wireless, depunând eforturi întotdeauna pentru a elimina  cablul pentru interpreții de pretutindeni. Designul fin în frecvență al Stage 212 oferă 12 canale de operare pe o gamă de frecvență 173MHz – 198MHz din care să alegeți. În plus, funcția de sincronizare IR a sistemului permite utilizatorilor să editeze fiecare transmițător cu frecvența de operare a unui receptor în cel mai scurt timp. Cu o independenta de 50 m oferă o libertate largă pentru orice prezentator sau duo performant, în timp ce fiecare emițător de microfon oferă o durată de viață excepțională a bateriei de până la 10 ore prin intermediul a două baterii AA (nu sunt incluse).

Dispunând de un receptor SR212 metalic robust, Stage 212 este proiectat pentru durabilitate și versatilitate maximă. Panoul său din spate oferă două ieșiri de 1/4 ", precum și o ieșire XLR echilibrată, permițând conectarea la un mixer sau difuzor amplificat. Ieșirile de 1/4" trimit fiecare canal separat, în timp ce XLR trimite un mix al ambelor. Comenzile de volum ale panoului frontal de pe fiecare canal vă permit să găsiți amestecul perfect între fiecare interpret.

Destinatie
Voce
Tip emitator
Microfon
Element Preluare
Dinamic
Caracteristica Polara
Supercardioid
Numar Canale
2
Banda
173 MHz–198 MHz
Iesiri
2 x 1/4 Jack si 1 x XLR
Raza de actiune
50 m
Lungime
14.5 cm
Latime
21.5 cm
Inaltime
3.6 cm
Greutate
0.6 Kg

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: