Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro). Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.

Plata rate:
Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.
Prin Raiffeisen Bank (6 rate)

Cumperi ce vrei oricand, oriunde

Vrei sa mergi la cumparaturi, sa profiti de perioadele de reduceri si oferte speciale sau pur si simplu ai nevoie de o rezerva de bani? Cardurile de cumparaturi de la Raiffeisen Bank iti transforma dorintele in realitate fara amanare! Poti cumpara orice in rate fara dobanda de la magazinele partenere Multishop. Ai o perioada de gratie de pana la 56 de zile si solutii de rambursare flexibile. In plus, in functie de cardul pentru care optezi, poti beneficia si de un pachet de asigurari atasat.
https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/rate-fara-dobanda/


Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT - 5 rate)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 5 RATE fara dobanda.
Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium
Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

http://www.starbt.ro/images/icon-phone.png 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
http://www.starbt.ro/images/icon-phone.png *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
http://www.starbt.ro/images/icon-phone.png 0264.594.337  
Apelabil din orice retea, inclusiv international