Program loialitate
Rolul programului este de a rasplati clientii prin oferirea de puncte de fidelitate ce pot fi transformate in vouchere de discount la urmatoarele comenzi.

Cum functioneaza:

- Pentru fiecare comanda online se acorda un numar de puncte de fidelitate echivalentul a 2% din valoarea comenzii.

- Fiecare punct de fidelitate valoareaza 0.2 Lei. (Ex: 100 puncte = 20 Lei)

- Punctele dobandite devin active la 14 zile de la finalizarea comenzii si pot fi regasite in contul de client - (in cazul in care comanda este returnata in intervalul celor 14 zile - punctele de fidelitate vor deveni indisponibile). Comenzile ce vor avea o valoare de minim 300 RON dupa aplicarea voucherului, vor beneficia de transport gratuit. In cazul in care aplicarea voucherului aduce totalul comenzii sub pragul de 300 RON, vor fi aplicate taxe de transport.

- Punctele vor putea fi folosite doar la comenzi de minim 100 LEI

- Inainte de finalizarea unei comenzi, se va afisa numarul de puncte aferent sumei totale:

CUM SE FOLOSESC PUNCTELE DE FIDELITATE:

In contul de client, la sectiunea "Punctele mele de fidelitate", puteti gasi toate punctele acumulate pana in prezent:

Punctele de fidelitate vor putea fi convertite intr-un voucher de discount doar dupa 14 zile de la validarea comenzii si efectuarea platii. Apasati butonul de Transforma punctele mele intr-un cupon de ...:

La urmatoarea comanda veti putea folosi voucherul de discount introducand codul acestuia in casuta voucher din pagina de comanda. Pentru a folosi codul de discount este obligatoriu sa fiti autentificat in cont.

Programul de fidelitate se aplica doar utilizatorilor ce sunt inregistrati pe site. In urma unei comenzi online se creeaza contul automat. (Nu ai cont? Creeaza unul acum).