Termeni si Condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Firma M&C Musical Instruments Distributor SRL își asumă dreptul de a face modificări ale prevederilor fără o notificare prealabilă. Ultima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni și condiții".

Confidențialitate

Protecția datelor personale

Protecția vieții private pe parcursul prelucrării datelor cu caracter personal, precum și securitatea tuturor datelor de afaceri reprezintă o preocupare importantă pentru noi. Păstrăm confidențialitatea datelor cu caracter personal colectate în timpul vizitei dumneavoastră pe Ofertele online și le procesăm doar în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Pentru detalii complete privind protecția datelor personale vă rugăm accesați https://www.mcmusic.ro/politica-de-confidentialitate

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.mcmusic.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea M&C Musical Instruments Distributor SRL și/sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.  


Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a societății M&C Musical Instruments Distributor S.R.L. și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a M&C Musical Instruments Distributor S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

Responsabilități privind conținutul

Pozele și descrierile de pe site-ul www.mcmusic.ro au caracter informativ și pot fi schimbate oricând fără aviz prealabil.

Declinarea responsabilității

M&C Musical Instruments Distributor SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.  


M&C Musical Instruments Distributor SRL depune toate eforturile să prezinte cât mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, preț), dar din cauza volumului mare de produse aflate în portofoliul nostru, M&C Musical Instruments Distributor SRL nu garantează că informațiile aferente acestora sau alt conținut al acestui site este exact, complet actualizat sau fără erori.


Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site în orice mod, urmarea a modificării caracteristicilor sau design-ului de către producători fără notificarea prealabilă a acestora.

Activitatea de comercializare și distribuție din oferta site-ului este condiționată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă.

M&C Musical Instruments Distributor SRL nu fi poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligațiilor față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe acest site se poate realiza ramburs, prin banca (ordin de plata sau foaie de vărsământ) sau online prin card bancar.

Ramburs - produsele achiziționate se achită în momentul livrării, iar factura împreună cu bonul fiscal se livrează cu coletul. Costurile de transport sunt suportate integral de către cumpărător.

Prin Banca - clientul achită produsele în baza unei facturi proforme.     
Livrarea se face numai după confirmarea plății (este necesară trimiterea OP-ului/Foii de Vărsământ prin fax sau e-mail).    

    
Costurile de transport sunt suportate integral de către client cu excepția cazurilor menționate.
In cazul plății prin bancă, costurile de transport sunt reduse cu o suma cuprinsă între 20 și 100 RON, în funcție de valoarea produselor comandate.

Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).


Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. Dacă ați ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.     


Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.  


"3-D Secure" asigură în primul rând ca nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic.   


Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard.


În cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de EuroPayment Services SA prin intermediul site-ului euplatesc.ro. În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia altor persoane și să fie folosite abuziv de terțe persoane: M&C MUSICAL INSTRUMENTS DISTRIBUTOR SRL si EuroPayment Services S.R.L. garantează securitatea sistemelor informatice. Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării, etc.) nu sunt transferate sau stocate, la niciun moment de timp, pe serverele M&C Musical Instruments Distributor SRL sau pe serverele EuroPayment Services S.R.L. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Livrare

Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid, la adresa specificată de client. În măsura în care condițiile (meteo, starea drumurilor etc) o permit, produsele se livrează a doua zi după confirmarea comenzii sau a plății (pentru plata prin bancă). M&C Musical Instruments Distributor SRL nu este răspunzătoare pentru eventualele întârzieri datorate terțelor persoane. Livrarea produselor se face în zilele de Luni-Vineri până la ora 15:30 și Sâmbătă până la ora 12:00. Nu se fac livrări Duminica. Toate produsele comandate sunt asigurate integral la transport. În cazul produselor marcate cu semnul Transport Gratuit sau Free Shipping, costurile de transport sunt suportate integral de către M&C Musical Instruments Distributor SRL, atât timp cât valoarea comenzii depășește 299 Lei

Politica de retur

Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative: Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Vă recomandam păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrități produselor. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014. Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informării MCMUSIC.ro de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului.    

Oricarei comenzi plasate de o persoana juridica ii vor fi aplicabile conditiile legale privind raporturile dintre profesionisti. Persoanele juridice nu beneficiaza de perioada de 14 zile de retur, conform O.U.G. 34/2014.

MCMUSIC.ro va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care MCMUSIC.ro nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă).                      
Vă rugăm să completați formularul de retur pus la dispoziție pe site la adresa:
https://www.mcmusic.ro/formular-retur-produse sau să ne notificați în scris pe email: contact@mcmusic.ro.

Produsele ce nu au fost achiziționate prin acest site sau prin rețeaua de distribuție a M&C Musical Instruments Distributor nu beneficiază de service sau post-garanție.
Service-ul produselor acționate atât de pe acest site, cât și din cadrul magazinelor M&C Musical Instruments Distributor SRL se realizează la sediul nostru din Calea Rahovei 266-268, Corp 1, Etaj 1, Sector 5, Bucuresti.

Litigii

Litigiile apărute între utilizatorii acestui site și M&C Musical Instruments Distributor SRL vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competența revine instanțelor de judecată române.