Politica de retur prezentată în continuare este valabilă doar pentru achizițiile online de pe webshop-ul mcmusic.ro, achizițiile efectuate direct din magazinele fizice MCMUSIC nu fac obiectul acestei politici.

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014. Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii MCMUSIC.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. MCMUSIC.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care MCMUSIC.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Va rugam sa accesati formularul pe site, disponibil mai jos sau sa ne notificati in scris pe email: contact@mcmusic.ro, privind hotararea dumneavoastra de a returna un produs, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii / primirii produsului. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Procedura pentru returnarea unui produs este urmatoarea:

 1. Va rugam sa completati formularul de retur, ce poate fi accesat mai jos.
 2. Va rugam sa ambalati produsele primite cat mai bine, preferabil in acelasi ambalaj in care le-ati primit.
 3. Va rugam sa folositi un serviciu de curierat rapid, preferabil serviciul de curierat rapid prin care ati primit comanda, pentru a returna produsele la adresa de la care acestea au fost expediate.
 4. Va rugam sa asigurati expeditia (valoare declarata) pentru a va asigura ca produsele ne ajung in conditii de siguranta si in cel mai scurt timp posibil.
 5. Va rugam sa notati, taxele de transport pentru retur vor fi suportate de catre dumneavoastră.
 6. Va rugam sa completati in cererea de retur un cont bancar in format IBAN, al carui titular sa fiti dumneavoastra, pentru a va putea vira in contul respectiv contravaloarea produsului/produselor pentru care ati solicitat retur.
 7. Daca produsele returnate indeplinesc conditiile de retur – sunt in aceeasi stare in care le-ati primit, au fost expediate in ambalajul in care le-ati primit, unde este cazul, si contin toate accesoriile incluse in pachet – viramentul se va efectua in termenul legal de pana la 14 zile calendaristice de la inregistrarea solicitarii de retur prin formularul de retur sau transmisa pe email la adresa office@mcmusic.ro.

Returul produselor se poate face prin aducerea produselor la sediul nostru sau prin trimiterea acestora printr-o firma de curierat rapid.. Dupa completarea formularului de retur, veti primi din partea unui operator, informatiile necesare privind aducerea / expedierea produselor pentru retur. In cazul trimiterii produselor prin curierat, va rugam sa mentionati pe scrisoarea de transport – AWB, numarul cererii de retur respective.

Procedura returnarii produselor:

 • In privinta returului, produsele pot fi aduse personal sau prin reprezentant la sediul nostru (Calea Rahovei nr. 266-268, corp I etaj 1, Bucuresti sect 5) ori pot fi trimise prin curierat rapid catre adresa indicata anterior (puteti apela la Fan Courier (telefon: 021-9336);

 • Dupa preluarea si verificarea produselor veti fi contactat /a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri (informatii complete privind adresa noastra, va rugam sa vedeti pagina de contact (https://www.mcmusic.ro/contact)

Retur *DOA : In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie si sunt confirmate de unitatea service autorizata, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. M&C MUSICAL INSTRUMENTS DISTRIBUTOR SRL sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului de catre dumneavoastra. *DOA (Dead on arrival) = produs primit defect

De retinut:

 1. In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
 2. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
 3. Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier sau Nemo Express in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
 4. Programul pentru clientii ce doresc returnarea personala la sediul nostru si nu prin intermediul unei firme de curierat se gaseste pe pagina de contact (https://www.mcmusic.ro/contact).
 5. Pentru a solicita returnarea unui produs, va rugam accesati pagina noastra Formular de Retur - https://www.mcmusic.ro/formular-retur-produse