Garanția produselor achizitionate prin magazinele MCMUSIC cât si de pe site-ul www.mcmusic.ro conform legii, este de 2 ani de la data cumpararii pentru persoanele fizice si 1 an de la data cumpararii pentru persoanele juridice. 

Nu se acorda garantie pentru produse consumabile: pene, fete de toba, bete de toba, cabluri, mufe, stative, corzi si alte produse asemanatoare. 

Lipsa documentelor

Produsele se prezinta in unitatile service insotite de factura fiscala in original si certificatul de garantie. 

Lipsa ambalajului original

Ambalajul original nu este obligatoriu, insa clientul isi asuma in intregime posibilele daune rezultate in timpul transportului tur-retur a marfurilor, cauzat de ambalarea necorespunzatoare.

Defectiunile provocate de alimentarea la retea electrica

In cazul in care se constata ca produsele prezentate in service prezinta defectiuni provocate de suprasarcina sau fluctuatii ale alimentarii cu energie electrica, ce nu sunt cauzate de catre produs, reparatia se va efectua contra cost. Este obligatorie folosirea echipamentelor de calitate, cabluri de alimentare adecvate si stabilizatoare de tensiune. 

Defectiunile provocate de suprasolicitari

Toate defectiunile provocate de suprasolicitarea sau utilizarea in medii improprii a echipamentelor se repara contra cost. 

Interventia neautorizata

Incercarea de reparare sau modificare a echipamentelor in unitati neautorizate determina iesirea din garantie a produselor.

Echipamentele utilizate necorespunzator

Echipamentele utilizate in cluburi, discoteci, etc. care sunt aduse in garantie cu defectiuni provocate de praf sau impuritati nu intra sub incidenta garantiei. 

 

 Pentru orice nelamuriri, ne puteti contacta la adresa office@mcmusic.ro