• VOX Giulietta VGA-3PS-TK - Chitara electro-acustica archtop Vox - 3

VOX Giulietta VGA-3D-SB - Chitara Electro-Acustica Archtop

Economisesti 30%
3.150,00 lei 4.500,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
VGA-3D-SB
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 315 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 315 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 63,00 lei .


Am o intrebare!

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

VOX Giulietta VGA-3D!

 
Chitara electro-acustică VOX Giulietta VGA-3D, cu un singur cutaway, a fost proiectată cu gândul la muzicianul contemporan. Designul său unic prezintă un stil clasic archtop, dar oferă o abordare modernă și o calitate a sunetului de ultimă oră, datorită noului sistem de preamplificare/modelare digitală VOX AREOS-D.
Noua Giulietta VGA-3D este o evoluție a chitarei clasice, cu corp archtop complet gol. Aceste noi modele compacte au o tehnologie electronică sofisticată, permițând mai multă versatilitate și caracteristici prietenoase cu performanța atunci când înregistrați sau sunteți pe scenă. Aceste chitare oferă, pe lângă doza magnetică, ce oferă un sunet autentic de chitară electrică, un sistem piezo ce oferă un sunet bogat, acustic. Chitara mai oferă un sistem DSP puternic, pentru sunete modelling și un sistem de control foarte intuitiv. 
 
Inima Giulietta VGA-3D este sistemul VOX AREOS-D, ce îți pune la dispoziție o gamă largă de instrumente electrice, acustice precum și alte sunete utile - de exemplu, sintetizatoare. VGA-3D este o foarte puternică unealtă, acum la dispoziția oricărui muzician - atât live cât și în studio.
 
 
 
 
Inginerii și designerii de la VOX și-au pus în vedere dezvoltarea unei chitare care să aibă toate aspectele și factorul cool al unei chitare vintage, dar care să poată fi amplificată și adaptată mai ușor la o varietate de stiluri și medii de folosire. Sistemul excelent de preluare piezo on-bord de la Giuletta transformă tonul plat, specific acestui tip de chitare, oferind o sensibilitate dinamică mai mare, o distribuție mai uniformă a joaselor, mediilor și înaltelor, și un sustain îmbunătățit, care rivalizează cu succes cu o chitară acustică tradițională. 
Bridge-ul tip Tune-O-Matic își aduce contribuția la sunetul sclipitor al instrumentului, sporind claritatea și generând un sunet foarte bogat în armonice. Dozele VOX XLM produc un foarte autentic și sensibil sunet electric. Această combinație puternică îți pune la dispoziție o largă gamă de sunete.
 
În plus, această combinație unică de materiale lărgește răspunsul în frecvență al sistemului piezo, adăugând armonici strălucitoare și, de asemenea, crește semnificativ durata. Ca bonus, acest bridge reduce și feedback-ul la volume mari.
Forma corp
Archtop Cutaway
Numar corzi
6
Freturi
Medium Jumbo
Scala
24.7 in
Gat
Mahon
Finisaj Gat
Lacuit
Tastiera
Baked Jatoba
Numar taste
22
Top
Artar
Spate/Laterale
Artar
Culoare
Sunburst
Finisaj
Lacuit
Material Pragus/Calus
Os
Electronica
VOX AREOS-D Modelling Module
Model doze
VOX VLM
Culoare Hardware
Chrome
Chei
VOX custom
Include husa
Da

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: