Korg i3 61 Silver - Sintetizator

Economisesti 20%
2.000,00 lei 2.500,00 lei
cu TVA
I3MS
Cantitate

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Inspirational, Intuitiv si Instantaneu

Folosind i3 Music Workstation, temele si frazele dumneavoastra muzicale vor prinde avant si vor decola in productii complete, gata pentru auditie. Gruparea dupa sounds, beats si parts impreuna in Sound Set si Style Performance Set eficientizeaza procesul creativ, oferind o scurtatura pentru alegerea sunetului ideal, alaturarea tobelor si ritmurilor potrivite. Efectele preinstalate si egalizatorul permit personalizarea sunetului pentru orice fel de interpretare. Secventerul inregistreaza, salveaza si reda atat fisiere MIDI, cat si fisiere audio - puteti chiar sa cantati in timp ce acesta reda.

De sine statator, usor si distractiv de folosit, i3 este ideal pentru compozitorii ce incep sa infloreasca, interpretii energici sau producatorii emergenti plini de inspiratie. Folosind alimentarea cu baterii, KORG i3 Music Workstation poate alerga oriunde alergi si tu; functia de oprire automata ajuta la prelungirea vietii bateriilor.

KORG i3 este un Workstation veritabil, dotat cu 61 de clape de dimensiune intreaga si cu velocitate. Raspunsul claviaturii este ajustabil folosind cele trei setari touch-curvesl o a patra setare permite un nivel fix al semnalului de iesire, mai exact nivelul maxim cu velocitate 0. Butoanele OCTAVE ridica sau coboara registrul claviaturii cu pana la doua octave in incremente secventiale. Joystickul profesional permite folosirea in timp real a functiilor pitch bend, vibrato si brilliance in timpul interpretarii; iar egalizatorul cu doua benzi (Joase si Inalte) va permite ajutarea finala a sunetului general.

Toate butoanele de pe panoul central sunt grupate convenabil dupa functie, iar ecranul LCD iluminat va ofera feedback vizual cu privire la setarile actuale ale intrumentului. O rotita data-wheel encoder va permite sa editati rapid valorile prametrilor afisati pe ecran. Finisajul black-out, suprafata cauciucata de contact si panourile perforate la capete reflecta designul luxos distinctiv.

Totul Incepe cu Sunetul

I3 beneficiaza de expertiza KORG a decenii in sound design. Inauntru veti gasi aproape 800 de sunete de instrument create cu precizie critica de catre maestri programatori si muzicieni. Acestea includ un set complet de sunete GM2, ce va pune la dispozitie compatibilitate fara cusur cu General MIDI. Adaugati acestora 59 de seturi de toba si acum vorbim de sunet serios.

Functionalitatea i3 face distinctie intre Sound Set, aici gasiti sunetele cantate in timp real pe claviatura; si Style Performance Set, unde se gasesc sunetele si parts generate de i3 pentru a imbogati interpretarea dumneavoastra. Apeland unul dintre dintre cele 200 Sound Sets din memoria instrumentului, puteti folosi pana la 4 sunete in acelasi timp pe claviatura; trei sunete in layere pentru registrul inalt si unul in split-ul din registrul jos.

Motorul de sunet PCM de inalta fidelitate va pune la dispozitie o polifonie generoasa a 64 de voci. Doua procesoare de efect stereo - fiecare cu 173 de variatii - adauga miscare, dinamica, profunzime si expresivitate fiecaruia dintre aceste sunete in timp real. Apasati butonul Grand Piano Sound pentru a reveni la acest sunet oricand doriti, o functie extrem de utila in actul de creatie muzicala.
 

Singur, Pe Scena, In Studio

KORG i3 Music Workstation este dotat cu o multime de posibilitati conectice si optiuni pentru interpretare, panoul anterior este proiectat astfel incat sa faca fata oricarei situatii. Cand nu este alimentat prin baterii, i3 poate fi conectat la reteaua electrica folosind alimentatorul AC inclus in pachet. Pentru monitorizare audio aveti doua iesiri jack mare (Left/Mono si Right), pe langa iesirea jack mic pentru casti. O intrare audio jack mic este de asemenea disponibila pe panoul anterior. Pentru foot controller aveti disponibila o intrare jack mare; puteti selecta din setarile i3 daca indeplineste functia de footswitch sau pedala de expresie. O iesire MIDI trimite date legate de note si timpi de la i3 catre alte dispozitive capabile sa interpreteze aceste date MIDI. Aveti la dispozitie de asemenea doua porturi USB. Portul USB TO DEVICE poate salva si incarca date user si melodii catre si de pe un stick USB. Folositi portul USB TO HOST pentru a conecta i3 la un computer.

MIDI
Midi Out
Tip Claviatura
Clape usoare
Polifonie (max.)
64
Numar Sunete (Preset)
790
USB
Da (Tip A, Tip B)
Tip sinteza
PCM + DSP
Inaltime
80 mm
Latime
296 mm
Iesiri Audio
2 x Jack 6.35 mm
Secventer
16 Midi + Master
Lungime
1037 mm
Greutate
4 kg
Numar clape
61
Conectori pentru pedale
1x Jack 6.35 mm (Expression, Assignable)
Intrari audio
1x Jack 3.5 mm
Tip sintetizator
Digital

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: