Korg Minilogue-XD Module - Sintetizator Korg - 1
  • Korg Minilogue-XD Module - Sintetizator Korg - 1
  • Korg Minilogue-XD Module - Sintetizator Korg - 2
  • Korg Minilogue-XD Module - Sintetizator Korg - 3
  • Korg Minilogue-XD Module - Sintetizator Korg - 4

Korg Minilogue-XD Module - Sintetizator

Economisesti 10%
2.520,00 lei 2.800,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
MINILOGUE-XD-M
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 252 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 252 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 50,40 lei .


Am o intrebare!

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Mult asteptatul modul desktop a noii generatii de sintetizatoare analogice KORG

minilogue xd module este noua versiune desktop a sintetizatorului minilogue xd, sintetizatorul analogic polifonic cu 4 voci, multi-motor de sunet digital si efecte digitale stereo incorporate.

Modulul desktop este echipat cu aceleasi mijloace de control ale parametrilor precum cele ale versiunii cu claviatura, fapt ce garanteaza ca acest modul de sunet este o alegere inspirata fie pentru sintetizatorul dumneavoastra, fie pentru un DAW datorita posibilitatii de a seta rapid parametri doriti si pentru ca va pune la dispozitie o cale simpla de a include un sintetizator polifonic analogic in setup. Acest modul vine echipat cu functia poly-chain care va permite sa il conectati cu un minilogue xd sau un alt minilogue xd module astfel incat cele doua sintetizatoare pot opera ca un polysynth cu un total de pana la 8 voci simultan in studio sau pe scena.

Aduceti sunetele din minilogue xd in orice setup sau sistem!

 

 

Echipat cu un circuit de sintetizator analogic si un motor digital de sunet multi-engine

Structura vocilor la minilogue xd este 2VCO + MULTI ENGINE, 1VCF, 2EG, 1VCA si 1LFO. Pe langa circuitele distincte prezente la aceasta serie, precum wave shaping pentru controla forma armonicelor oscilatorului si un comutator sync/ring, aveti la dispozitie de asemenea functia cross modulation, respectiv un filtru de ordinul doi (two-pole) ce poate fi atat concentrat si foarte precis, cat si armonic, cald si prezent, si un comutator pentru functia drive care adauga "grasime" sunetului si trimite semnalul catre filtrul din minilogue xd. Fiecare parametru a fost special gandit si atent calibrat sa atinga asteptarile si dorintele muzicienilor, sa le puna la dispozitie exact ce vor. Gama de sunete ce pot fi obtinute includ de la paduri calde, tipice circuitelor analogice, pana la sunete grase de bas si prezente de lead, paleta de sunete potrivita pentru orice situatie.

Posibilitatile aditionale de sound design in categoria sunetului digital sunt puse la dispozitie de motorul de sunet multi-engine: al treilea oscilator pe langa cele doua VCO analogice. Acest motor, care este echipat cu 3 tipuri de generatoare de sunet (noise, VPM si oscilatoare user open-source) va permite sa profitati de caracterul sonic aparte, diferit de cel analogic si se poate folosi in acelasi timp cu motorul analogic, astfel extinzand nespus de mult potentialul acestui modul prin sound design hibrid.

Efecte digitale de calitate inalta

Efectele digitale de calitate inalta ale minilogue xd folosesc procesare DSP floating point in 32 bit. Cele trei tipuri de efecte (efecte de modulatie, reverb si delay) pot fi folosite simultan, ceea ce va permite sa alegeti dintr-o gama variata de efecte precum chorus, ensemble, warm tape delay si diverse tipuri de reverb. Pozitiile user effect va permit sa va incarcati propriul program de efecte, creat de dumneavoastra.

Personalizarea de catre utilizator scoate in evidenta infinitatea de posibilitati

minilogue xd vine prevazut cu un sistem open-source. Acesta are 16 pozitii pentru oscilatoare user si 16 pozitii pentru efecte user pe care le puteti modifica oridum doriti. Oscilatoare si programele pe care le creati cu SDK (Software Development Kit) se pot incarca in minilogue xd prin software-ul dedicat (librarian software), precum si oscilatoare pe care alti utilizatori le pun la duspozitie online.

Ce sunete puteti crea folosind fuziunea dintre oscilatoarele digitale si sinteza analogica? Creati programe originale, impartasiti cod cu ceilalti si participati in comunitatea de utilizatori. KORG chiar va pune la dispozitie mostre de cod pentru a avea de unde incepe.

Step Sequencer Polifonic

Una dintre trasaturile principale ale seriei minilogue xd este step sequencerul cu 16 pasi. Fiecare dintre programele din fabrica incorporeaza secvente si tipare create cu gandul la performanta ridicata.

Step sequencerul cu 16 pasi suporta atat inregistrare in timp real cat si step recording. Puteti folosi oricare dintre cele 16 butoane pentru a selecta un pas direct si a edita rapid acel pas, fie sa schimbati inaltimea sunetului, fie sa selectati mut pentru acel pas, fie sa improvizati. Functia motion sequence va permite sa inregistrati miscarile a pana la patru potentiometri, astfel adaugand sunetului caracteristici variabile in timp, puteti folosi aceasta functie pentru a inregistra nu doar modificari fine ale parametrilor, ci si modificari precise pentru fiecare pas. De exemplu, puteti crea un tipar de toba sau un efect folosind un singur program care sa modifice valorile parametrilor de la pas la pas. Aceasta functie va permite sa va puneti in practica nenumarate idei.

Cand activati modul Keyboard, aceste 16 butoane functioneaza ca o claviatura cu o intindere de peste o octava, si astfel o metoda convenabila de a verifica sunetul.

Suport pentru functia poly

Modulul minilogue xd poate fi folosit in tandem cu o alta unitate (*2) din seria xd (*1) pentru desemnare de setari poly. Alegeti care unitate este master si care este slave si vor functiona ca un sintetizator polifonic cu 8 voci (*3). Aceasta functionalitate poate fi folosita intr-o varietate de aplicatii, precum conectarea unui modul voice-expansion pentru minilogue xd sau un modul de sunet pentru un sistem de productie muzicala bazat pe DAW.

*1: Pentru modelele dotate cu claviatura, functie suportata de sistemele ver. 1.10 sau ulterioare.
*2: Orice combinatie intre xd si xd module poate fi folosita.
*3: Cele doua unitati xd pot reda fiecare 4 voci pentru un maxim total de 8 voci. Unitatea master are prioritate pentru producerea notelor, iar unitatii slave ii revin de la a cincea la a opta voce.

Tip sintetizator
Analog
Polifonie (max.)
8
Tip sinteza
Hibrid
Conectori pentru pedale
1 x Jack mare (6.35 mm - Damper)
Secventer
16 pasi
Numar Sunete (Preset)
500
Intrari audio
2 x Jack mic (3.5 mm - CV1/CV2 in), 1 x Jack mic (3.5 mm - Sync in)
Iesiri Audio
1 x Jack mare stereo (6.35 mm - Casti), 2 x Jack mare mono (6.35 mm - Audio out), 1 x Jack mic (3.5 mm - Sync out)
MIDI
In, Out
USB
Da (Tip B)
Lungime
50 cm
Latime
17.9 cm
Inaltime
8 cm
Greutate
2.6 kg

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: