Korg VOLCA Bass - Sintetizator Korg - 1
  • Korg VOLCA Bass - Sintetizator Korg - 1
  • Korg VOLCA Bass - Sintetizator Korg - 2
  • Korg VOLCA Bass - Sintetizator Korg - 3

Korg Volca Bass - Sintetizator

Economisesti 15%
637,00 lei 750,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
VOLCA-BASS
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 63 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 63 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 12,60 lei .


Am o intrebare!

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Volca este un puternic secvențer analogic inspirat după faimosul Korg Electribe creat pentru linii de bas moderne

Sunete agresive ce se ridica la nivelul tobelor; sunt bogate pentru a sustine ritmul; sunete funky pentru a da balans compozitiei – Volca Bass este un generator complex de linii de bas.

Fata de un simulator digital, motorul de sunet este capabil de a produce sunete si nuante bine definite si inconfundabile. El reprezinta un pretendent de luat in seama pentru compozitorii de Acid House si nu numai. Desi are o structura simpla, este un sintetizator cu tonuri inconfundabile si reprezinta pentru compozitorii de muzica acid house si nu numai, o solutie de exceptie. Sunetul puternic si capacitatea de a genera pasaje muzicale deosebite iti vor stimula creativitatea.

 

 

Trei sintetizatoare analogice cu secventere incorporate pentru generarea de ritmuri, tonuri pentru solistica si linii de bas

Volca este urmasul Korg Monotron, Monotribe, MS-20. Volca Bass, Volca Keys si Volca Beats sunt considerate produse EDM si fac parte din aceeasi familie. Aceste unelte analogice ofera utilizatorului sunete bine conturate si platforma prietenoasa de lucru. Munca artistului poate fi salvata cu ajutorul functiei de inregistrare. Mai multe produse din familia Volca pot fi utilizate in tandem cu ajutorul claviaturilor de tip midi sau a soft-urilor DAW. Utilizarea pe baza de baterii si difuzorul incorporat iti ofera libertatea de miscare. Toate aceste sintetizatoare noi te vor ajuta sa iti construiesti un sunet puternic in studio sau in aplicatiile live.

 

 

Trei oscilatoare pentru sunte de bas variate

Acum poti genera tonurile bogate specifice sintetizatoarelor analogice, plecand de la setari unison la cele in acord, diversitatea este cuvantul cheie.

Oscilatoarele pot fi utilizate fie in modul unison, fie in modul acord, ce contine 3 sunete. In modul acesta pot fi create secvente muzicale unind 3 fraze diferite. Oscilatoarele pot fi folosite in modul 2+1 lasand unul din oscilatoare in registrul grav iar celalalte doua dublate la octave superioare. Un sunet mult mai bogat poate fi obtinut in modul unison dezacordand usor unul sau mai multe oscilatoare. Implicit putem crea diferite intervale muzicale.

Legendarul filtru analogic Korg

Legendarul filtru analogic Korg a fost adaptat pentru Volca. Actionand butonul "Cutoff" vom obtine un sunet mai deschis si mai patrunzator. Actionand in sens invers butonul, vom obtine un sunet mai dulce, pe frecvente medii-joase. Butonul "Peak" ridica rezonanta si produce initial un varf curat, continuand rotatia potentiometrului saturam semnalul pana la distorsiune, lucru ce devine util in compozitie la muzica Acid.

Structura simpla cu un singur VCF, VCA, LFO si EG

Pe langa cele 3 oscilatoare regasiti filtrele VCF, VCA, LFO si EG, acestea fiind pozitionate intuitiv. In modul acesta Volca reprezinta unealta ideala pentru cei ce vor sa inteleaga sintetizatorul, oferindu-le placerea de a-si crea propriile tonuri.

Secventer-ul Electribe

Este creat pentru a facilita introducerea si scoaterea de fraze muzicale in timpul improvizatiilor. Are 16 pasi usor de urmarit ce descriu tempoul si notele din masura. Pentru fiecare din oscilatoare pot fi introduse fraze muzicale, pot fi inregistrate noi pasaje muzicale si stocate in memoria interna.

Functia de glisare indispensabila pentru EDM

Functia de glisare creaza impresia de fluiditate intre notele programate in secventer. Ea poate fi specificata pentru fiecare pas din secventer. Este un beneficiu pentru cei ce isi doresc sunete acide.

Functia Active Step

Iti permite introducerea de noi pasi in timpul redarii ( modul secventer). Cu ajutorul functiei Active Step putem sari peste o intreaga fraza in timpul redarii, un efect similar buclelor scurte (Short Loop) ce se regasesc in ritmurile compuse.

Auto-acordaj ce elimina scaderea in frecventa a sunetului

Pana acum sintetizatoarele analogice erau susceptibile dezacordarii involuntare dupa fiecare intrerupere de tensiune, Korg Volca elimina aceasta problema prin functia Self-tuning.

Jack-ul SYNC si conectorul MIDI IN permit sincronizarea cu alte echipamente si soft-uri de tip DAW (Digital Audio Workstation)

Utilizand aplicatia iPhone "Synckontrol" puteti alterna tempo-ul, sa schimbati setarile si sa sincronizati redarea cu iOS si aplicatia WIST.

Conectorul MIDI IN permite sincronizarea cu alte dispozitive, precum controlarea volca-ului cu o claviatura MIDI. Puteti trimite, de asemenea, mesaje de note din DAW-ul dumneavoastra si sa folositi volca drept un modul de sunet analogic.

Marime compacta, functioneaza si cu baterii, difuzor intern

E usor sa iei Volca oriunde cu tine!

Tip sintetizator
Analog
Tip Claviatura
Multi-touch
Tip sinteza
Analog
Secventer
16 pasi
Iesiri Audio
1 x Jack mic 3.5 mm (Headphone/Line Out)
MIDI
In
Lungime
19.3 cm
Latime
11.5 cm
Inaltime
4.6 cm
Greutate
0.37 kg

Coduri Specifice

Recomandarea magazinului:

16 alte produse in aceeasi categorie: