Korg Wavestate - Sintetizator Wave Sequencing Korg - 1
  • Korg Wavestate - Sintetizator Wave Sequencing Korg - 1
  • Korg Wavestate - Sintetizator Wave Sequencing Korg - 2
  • Korg Wavestate - Sintetizator Wave Sequencing Korg - 3
  • Korg Wavestate - Sintetizator Wave Sequencing Korg - 4
  • Korg Wavestate - Sintetizator Wave Sequencing Korg - 5
  • Korg Wavestate - Sintetizator Wave Sequencing Korg - 6

Korg Wavestate - Sintetizator Wave Sequencing

Economisesti 25%
2.925,00 lei 3.900,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
WAVESTATE
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 292 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 292 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 58,40 lei .


Am o intrebare!

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Sinteza legendara, radical regandita. Organic, inspirational si uluitor de puternic.

Legendarul KORG Wavestation a prezentat lumii pentru prima data Wave Sequencing, transformand sample-uri raw in sunete pe care nimeni nu le mai auzise pana atunci. Navele amiral OASYS si KRONOS au dezvoltat Wave Sequencing si mai mult, si astfel au extins paleta unica de pad-uri pline, bogate, care evolueaza si ritmuri prezente, puternice.

KORG prezinta acum cu mandrie urmatorul pas in sinteza digitala: wavestate. Dotat cu Wave Sequencing 2.0, radical regandit de la prima versiune, iar wavestate ofera sunete uimitoare, tot timpul in schimbare cu control extensiv la indemana.

Departe de a fi o reeditare nostalgica, wavestate este proiectat de la un capat la celalalt pentru o noua generatie de muzicieni, producatori si compozitori, preluand inspiratie din surse diverse precum sintetizatoare modulare, groove box-uri si tehnica compozitiei algoritmice. Designul compact cu 37 de clape marime intreaga ii permite sa fie usor de transportat si se potriveste pe aproape orice scena, in studio sau pe birou acasa.

 

 

Wave Sequencing 2.0

Cu wavestation fiecare pas a unei secvente Wave Sequence are o durata, un sample si o inaltime a sunetului. Aceste trei elemente creaza tipare care suna bina dar se repeta in acelasi mod la nesfarsit. Cum ar fi daca acestea ar evolua in moduri organice, neasteptate, in loc de a se repeta?

Wave Sequencing 2.0 separa tempo-ul, secventa de samples si melodia, astfel incat fiecare pot fi manipulate independent. S-au adaugat de asemenea cateva caracteristici printre care shapes, gate times si valori pentru step sequencer. Fiecare dintre acestea este un "Culoar" si fiecare Culoar poate avea un numar diferit de pasi si propriile start, end si puncte de loop.

De fiecare data cand secventa se misca in fata, Culoarele individuale sunt combinate sa creeze semnalul de iesire. De exemplu, un sample poate fi asociat unei duratii diferite, altui pitch, shape, gate length si valoare step sequence de fiecare data cand este rulat. Poti modula pentru fiecare Culoar parametri start, end si loop points separat pentru fiecare nota, folosind velocitatea, LFO-urile, envelopes, potentiometrele Mod Knobs sau alte controllere. Fiecare nota in parte dintr-un acord poate reda ceva diferit!

Culoarele pot de asemenea reconfigura aleator ordinul pasilor la fiecare redare, cu control in timp real asupra pasilor inclusi. In cele din urma, pasii idividuali pot fi omisi aleator cu probabilitate modulabila de la 0 la 100%. Rezultatul este o serie de sunete organice in continua schimbare care raspund controlului tau. Cele patru arpegiatoare incorporate pot interactiona cu Wave Sequences pentru si mai multe posibilitati.

 

 

Expresivitate fara efort. Exceptional de profund.

Plin de potentiometre si alte mijloace de control, wavestate te invita la explorare. Toate efectele, casics-filter, envelopes, LFO iti sunt la indemana cu acces dedicat pe panoul central. Opt Mod Knobs programabile pot fi personalizate astfel incat sa scoti maximul din fiecare sunet, adesea ducandu-le in directii cu totul noi. Foloseste potentiometrele live in timp real si salveaza rezultatele ca noi sunete. Luati in considerare rotitele Pitch Bend si Modulation Wheel si controllerul unic Vector Joystick si vei avea la indemana multiple dimensiuni de expresivitate in timp real. 

Vrei sa sapi mai adanc? Aproape toate potentiometrele panoului central si majoritatea parametrilor afisati pe ecran pot fi modulati. Poti modula chiar setari pentru Wave Sequence Steps individuali! Procesoare Mod iti permit sa transformi semnalele de modulatie folosind functiile quantization, smoothing, curvature si altele.

Tip sintetizator
Digital
Numar clape
37
Tip Claviatura
Usoara
Polifonie (max.)
64
Tip sinteza
Digitala
Conectori pentru pedale
1 x Jack mare (6.35 mm - Damper)
Numar Sunete (Preset)
240 Performante, 740 Programe
Iesiri Audio
2 x Jack mare (6.35 mm), 1 x Jack mic (3.5 mm)
MIDI
In, Out
USB
Da
Lungime
56.5 cm
Latime
33.8 cm
Inaltime
9.2 cm
Greutate
2.9 kg

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: