Korg Konnect - Sistem PA Portabil Korg - 1
  • Korg Konnect - Sistem PA Portabil Korg - 1
  • Korg Konnect - Sistem PA Portabil Korg - 2
  • Korg Konnect - Sistem PA Portabil Korg - 3
  • Korg Konnect - Sistem PA Portabil Korg - 4

Korg Konnect - Sistem PA Portabil

2.000,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
KONNECT
Cantitate

Anunta-ma cand este disponibil

Adauga la lista dorintelor

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 200 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 200 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 40,00 lei .


Am o intrebare!

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Un sistem portabil cu o claritate a sunetului extraordinara.

KONNECT este un system PA portabil ce oferă o soluție convenabilă atât pentru sunet cât și pentru transport. Este o singură unitate ce conține toate componentele necesare pentru diferite situații precum: concerte, petreceri, studiouri de dans, expoziții, seminare sau prezentări. Cu o claritate nemaiîntâlnită în nici o altă boxă compactă, KONNECT oferă atât un bas adânc cât și un volum puternic. În același timp, KONNECT are o interfață ușor de folosit, o varietate de preset-uri pentru egalizare și support wireless pentru tabletă sau smartphone.

 

 

Portabilul KONNECT este o alegere buna pentru un sunet bun, oriunde.

Pe lângă panoul frontal ușor de folosit, fiecare funcție are un potențiometru dedicat sau un buton. Noul KONNECT a fost proiectat cu o interfață intuitivă chiar și pentru non-muzicieni. Acesta are patru canale ce pot fi folosite atât pentru microfoane cât și pentru alte surse precum instrumente muzicale sau redare auxiliară. Fiecare canal este echipat cu un control de volum separat.

Designul all-in one combină atribuțiile unui mixer cu cele ale unui amplificator de putere și ale unui multi-procesor de efecte într-o singură unitate. Acest lucru elimină nevoia de cabluri a unui sistem PA convențional și facilitează transportul. Grilajul solid de pe fața boxei protejează difuzorul în timpul transportului, iar mânerul vă permite să transportați unitatea folosind o singură mână.

Un singur potentiomentru pentru orice sunet, in orice situatie

Obțineți un ton optim pentru orice tip de locație fară a avea nevoie de cunoștințele unui sunetist. KONNECT este echipat cu funcția VOICING ce vă permite să alegeți presetul EQ perfect pentru diferite instrumente sau muzică de fond, folosind un singur potențiometru. Acum oricine poate obține sunetul perfect.

KONNECT oferă cinci preset-uri: MUSI este pentru oricine dorește să se bucure de un sunet puternic, MALE VOCAL și FEMALE VOCAL sunt optimizate pentru fie pentru performanțe live ori voci live, în timp ce ELECTRIC GUITAR sau ACOUSTIC GUITAR sunt pentru performanțe ce utilizează chitare electrice sau basuri acustice. Folosind aplicația KONNECT App, puteți alege dintr-o varietate mai mare de 17 tipuri de preset-uri ce includ BASS GUITAR și KEYBOARD.

Aceste preseturi pentru funtia VOICING sunt făcute în baza unui egalizator cu 5 benzi ( Lo, Lo Mid, Mid, Hi Mid, Hi). Pentru fiecare preset valorile gain, Q și multe altele sunt reglate pentru a obține un sunet perfect specific fiecărei situații. Folosind un singur potențiometru, orice utilizator poate obține cu ușurință un sunet optim în diferite situații precum cântare live, petrecere, prezentare sau eveniment.

Wireless prin Bluetooth

Fiind echipat cu o selecție generoasa de intrări, noul KONNECT este compatibil cu redare prin Bluetooth (folosind canalele 3 și 4). De asemenea, puteți folosi această funcție pe post de backing track pentru evenimente live, la petreceri sau pentru muzică de fond în timpul unei prezentări. Fară conexiuni complicate, puteți reda folosind sistemul wireless împreună cu un smartphone sau o tabletă.

Posibilitate de montare pe stativ

Puteți poziționă KONNECT direct pe podea însă locașul de monjaj din partea inferioară a unității cu diametru de 35mm vă permite atașarea unui stativ. Folosind stativul vândut separat (ST-S80), puteți crea spațiul de ascultare perfect.

Geanta dedicata optionala

O geantă dedicată (SC-KONNECT) este disponibil pentru achiziție separată. Acesta oferă și un spațiu de stocare pentru cabluri, facilitând și mai mult transportul.

Putere (RMS)
80 W
Difuzor Inalte
2 x 2 in
Bobina Inalte
1 in
Difuzor Joase
6 in
Bobina Joase
2 in
Raspuns in frecventa
55 Hz - 20 kHz
SPL (maxim)
113 dB
Procesor efecte
Da
Bluetooth
Da
Intrari audio
2 x XLR, 4 x Jack mare (6.35 mm), 1 x Jack mic (3.5 mm)
Inaltime
23 cm
Latime
45 cm
Adancime
24 cm
Greutate
5.3 Kg

Coduri Specifice

chat Comentarii (2)
Rating
2021-05-29 10:36:11
de Marius

Daniel

Despre funcționarea pe acumulatori nu ne spuneți nimic?

2021-05-29 10:32:01
de Marius

Daniel

Despre funcționarea pe bateri nu se spune nimic?

16 alte produse in aceeasi categorie: