Korg Poetry - Pian Digital

7.000,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
POETRY
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 700 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 700 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 140,00 lei .


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module tbi bank 3.3.5

393.13 Lei x 24 rate

Pianul pentru iubitorii lui Chopin

Va prezentam KORG Poetry, un pian digital unic cu doua tonuri distincte de pian, asociate cu legendarul Frédéric Chopin. Primul pian prezentat este PLEYEL, pianul ales de Chopin,
iar al doilea este pianul italian contemporan, rafinat, folosit în prestigiosul Concurs Chopin, organizat la fiecare cinci ani, la Varșovia.
Tonul PLEYEL, provenit din pianul francez din secolul al 19-lea, este un sunet rar și râvnit, cu foarte puține piane Pleyel care au supraviețuit. Pianul digital KORG Poetry, echipat cu sample-uri de sunet de inalta calitate inregistrate si incarcate meticulos ale unui PLEYEL vintage, aduce esenta acelei ere in lumea contemporana. În plus, oferă confortul unui instrument electronic, eliminând necesitatea reglării sau întreținerii regulate.

Două tonuri de pian pentru a-l întâlni pe Chopin

KORG Poetry este dedicat legendarului Frédéric Chopin, un muzician venerat si celebru compozitor clasic si pianist, care este iubit la nivel international. Poezia reprezintă o oportunitate unică pentru pasionații de pian și iubitorii lui Chopin din întreaga lume, de a experimenta muzica sa într-un mod nou și captivant.
Descoperiți simfonia moștenirii în cadrul Poeziei, prezentând două sunete distinse de pian: pianul PLEYEL din 1843, o creație din cel de-al 33-lea an al lui Chopin, și ilustrul pian de concert italian contemporan, preferat de mulți pianiști de top, reflectând prezența sa prestigioasă în renumitul Concurs Internațional Chopin și în alte părți ale scenei globale.
Sunetul PLEYEL3 are 80 de clape care reflectă fidel instrumentul original. Setarea înălțimii acestui sunet la 430 Hz reproduce peisajul sonor care a rezonat în mintea lui Chopin, recreând fidel lumea sa muzicală vibrantă.
Pianul italian contemporan dezvăluie un sunet uluitor, transparent și profund expresiv. Într-o interpretare contemporană a aceleiași piese, acest pian surprinde esența imaginației unui compozitor atemporal. Dacă Chopin ar fi astăzi aici, cu siguranță ar găsi inspirație în realizarea geniului său sufletesc prin notele răsunătoare ale acestei capodopere moderne.

Îmbrățișați eleganța cu un exterior elegant, împodobit fibre frumoase de lemn

Lasă-te captivat de alura rafinată a exteriorului cu granulație lemnoasă "Poetic Brown", un design frumos și elegant, inspirat de ambianța blândă a lui Chopin. Pedalele și picioarele aurite contribuie la o estetică luxoasă, ridicând ambianța generală. Cu o adâncime subțire de doar 26 cm (excluzând suportul antibasculant), Poetry atinge un profil elegant, oferind un plus de confort unei suprafețe plane atunci când capacul este închis.

Claviatură RH-3 cu o atingere confortabilă - calitate japoneză premium

Experimentați claviatura Real Weighted Hammer Action 3 (RH3), proiectată meticulos pentru a emula atingerea nuanțată a unui pian de concert. Clapele sale ponderate oferă o senzație mai grea în registrul inferior și o atingere mai ușoară în registrul superior, reflectând experiența autentică a pianului. Dispunând de performanțe ridicate de cursă lungă, claviatura RH3 reproduce fidel intensitatea notelor, chiar și în pasaje rapide, asigurând că puterea expresivă a interpretului rămâne fără compromisuri. În special ecologică, claviatura elimină utilizarea plumbului în ciocane. Îmbunătățind și mai mult cântatul, dispune de control tactil al clapelor, permițând utilizatorului să personalizeze producția de note pe cinci niveluri (ușor, standard, greu, ferm și constant) pe baza puterii lor tactile, permițând o experiență de cântat personalizată și plăcută.
Poetry în sine este, de asemenea, produs în totalitate în Japonia, oferind asigurarea celei mai înalte calități posibile de fabricație.

Pedalier compatibil cu functia half-damper, cu trei pedale ca standard

Îmbunătățiți-vă experiența de interpretare la pian grație pedalierului standard cu trei pedale indispensabile, reflectând funcționalitatea unui pian acustic. Actionați fără efort pedalele damper, una-corda și sostenuto, esențiale pentru expresivitate muzicală nuanțată. Pătrundeți și mai mult în detalii cu opțiunea de a folosi funcția half-damper, care aduce un plus de subtilitate și bogăție în articulația muzicală.

Înregistrați-vă instantaneu performanța cu recorder-ul de melodii în două părți

Împuternicește-ți călătoria muzicală cu funcția de înregistrare în două părți, permițându-ți să-ți înregistrezi performanțele, să asculți obiectiv și să-ți îmbunătățești interpretarea. Surprindeți esența muzicii înregistrând fiecare mână separat, imitând abordarea unei piese de pian. Alternativ, înregistrați întreaga interpretare alături de o melodie salvată. Preluați controlul asupra practicii dvs. cu capacitatea de a regla tempo-ul melodiilor înregistrate ale utilizatorilor în timpul redării, oferind un instrument dinamic pentru îmbunătățire și explorare muzicală.

Caracteristici unice pentru pianele digitale, cum ar fi un metronom, suprapunere și modul partener

Îmbunătățiți-vă sesiunile de practică cu metronomul convenabil, ușor de activat și dezactivat cu o singură atingere - ideal pentru lecții și rafinarea sincronizării. Explorați captivantul "Layer Mode", combinând fără efort două tonuri prin apăsarea simultană a butoanelor corespunzătoare, permițând îmbinarea armonioasă a coardelor, vibrafonului și a altor instrumente cu pianul. Angajați-vă într-un joc colaborativ cu "Modul partener", conceput pentru ca doi pianiști să împartă același registru prin împărțirea claviaturii în partea stângă și în partea dreaptă. Fie că este vorba de profesori și elevi sau de părinți și copii, acest mod încurajează experiențe muzicale comune și lecții plăcute.

Suport audio Bluetooth

Conectați un dispozitiv Bluetooth, cum ar fi un smartphone, la Poetry și bucurați-vă de interpretarea la pian împreună cu muzica stocată sau alte sunete. Când nu cântați la pian, puteți utiliza Poetry ca un sistem puternic de difuzoare Bluetooth.

50 de capodopere ale lui Chopin în Poetry

Lasă-te captivat de lumea lui Chopin cu 50 de capodopere atent selecționate chiar la pian. Explorați și comparați tonurile încântătoare ale pianului italian și tonul PLEYEL, rapid și ușor. Aveți muzică de fundal frumoasă interpretată de Poetry! În plus, răsfățați-vă cu bucuria de a cânta folosind cele 23 de partituri de pian selectate meticulos incluse, permițându-vă să savurați atât ascultarea, cât și interpretarea muzicii frumoase în momentul în care vă dobândiți propria poezie. Pentru a vă captiva și mai mult simțurile muzicale, delectați-vă cu 10 melodii demonstrative tonale suplimentare, care prezintă capacitățile diverse ale instrumentului.

Numar clape
88
Tip Claviatura
Grea
Polifonie (max.)
120
Nivele de raspuns (dinamica)
5
Efecte
Brilliance, Reverb si Chorus (3 niveluri fiecare)
Numar Sunete (Preset)
30
Numar cantece (preset)
60
Iesiri Audio
2 x RCA
Iesire pentru casti
Da
Bluetooth
Da
Metronom
Da
MIDI
In, Out
Conectori pentru pedale
Da
Pedale
Soft (una corda), Sostenuto, Sustain (Damper)
Amplificare
2 x 25W
Difuzoare
2 x 10cm
Alimentator inclus
Da
Stativ Inclus
Da
Bancheta Inclusa
Nu
Inaltime
770 mm / 926 mm (Cu capacul deschis)
Adancime
347 mm
Latime
1346 mm
Greutate
35 Kg
Culoare
Maro

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: