Vater VHVCV Vinnie Colaiuta - Set Bete Toba

VHVCV
Cantitate

Anunta-ma cand este disponibil

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Pentru acest produs nu sunt acordate puncte de fidelitate


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Fiind unul dintre cei mai respectați și mai solicitați toboșari din zilele noastre, lui Vinnie Colaiuta îi lipsea o pereche de bete care să acopere toate bazele atât din punct de vedere fizic, cât și muzical.

Lucrând îndeaproape cu meșterii Vater, petrecând chiar el însuși timp în fabrica Vater, Vinnie a folosit diverse prototipuri în concert, în studio și pe pad - acordând o atenție deosebită la ce a funcționat și ce nu a funcționat pentru el cu fiecare dintre ele. Acest proces de evaluare s-a transformat într-o reglare fină a unor elemente cheie specifice până când a ajuns la acest design final, care, pur și simplu... este cel mai bun!

Diametrul batului începe la 0,590" cu o extindere foarte subtilă până la 0,600", apoi revine rapid la 0,590" pentru o aderență confortabilă până la o îngustare precis calibrată pentru un rebound grozav, apoi se termină cu un vârf de acorn de dimensiuni medii pentru un sunet plin, dar definit. Această combinație de specificații și o lungime puțin mai scurtă oferă un model de bat strunjit care acoperă fără efort spectrul larg de muzică pe care Vinnie îl cântă, de la jazz la heavy rock și tot ce se află între acestea - fără a-l dezamăgi niciodată în ceea ce privește consistența, senzația, sunetul și durabilitatea.

Tip Bat
Semnatura
Material
Hickory
Lungime
15 1/2 in
Forma varf
Lacrima
Material Varf
Lemn
Greutate
53.8 g
Diametru
0.590 in

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: