Vater VHC7AN 7A Classics Nylon - Bete Toba

VHC7AN
Cantitate

Anunta-ma cand este disponibil

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Pentru acest produs nu sunt acordate puncte de fidelitate


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

7A realizat la specificațiile tradiționale: cu o jumătate de inch mai scurt decât modelul nostru popular Manhattan 7A și cu un vârf mic de nylon pentru un sunet mai larg de cinel.

Disponibil și în Sugar Maple.

Despre seria Vater Classics: Aceste profile și dimensiuni au fost unele dintre modelele de bază din lumea tobelor. Jack Adams [bunicul lui Alan și Ron Vater] chiar a transformat manual unele dintre aceste profile de tobe la Jack’s Drum Shop din Boston, în anii 1950 și 60. Până în anii 1980, înainte de lansarea mărcii Vater, familia Vater s-a trezit strungând aceleași modele de bastoane pentru cel mai mare client al lor, care se întâmplă să fie unul dintre concurenții noștri direcți.

Revizuim o parte din istoria Vater cu Vater Classics. Strungul cu șase modele de bază s-a îndreptat către specificațiile și profilele lor clasice, la fel cum am făcut-o în hambarul nostru în anii 1980. Acum tobosarii au posibilitatea de a alege fie Sugar Maple, fie Hickory pentru modelele Classics 7A, 5A, 5B, 2B, Big Band și 8D Jazz. Disponibil atât cu vârf de lemn, cât și cu vârf de nailon.

Încercați-le singur și vedeți de ce însuși acel concurent major le-a numit odată „cele mai bune bețe de tobe de hickory din lume!” într-o scrisoare scrisă de mână către Familia Vater care atârnă pe perete până astăzi.

Tip Bat
7A
Material
Hickory
Lungime
15 1/2 in
Forma varf
Oval
Material Varf
Nylon
Diametru
0.540 in

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: