Tama Star Walnut TW52RZS-LIC Light Indigo Japanese Chestnut - Set Tobe

22.000,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
TW52RZS-LIC
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 2200 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 2200 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 440,00 lei .


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module tbi bank 3.3.5

1156.02 Lei x 24 rate

Setul nu include stative sau cinele. Configurația din imagini este cu rol ilustrativ, toba are în componență 5 piese, precum în specificațiile de mai jos.

Seria STAR reprezintă noua navă-amiral pentru Tama, fiind rezultatul cercetării și cunoașterii pe care firma Tama a dobândit-o de-a lungul anilor și duce arhicunoscuta serie Starclassic la urmatorul nivel, reexaminând toate detaliile ce țin de rezonanța lemnului, pentru a oferi o experiență sonoră de neegalat.

Lemnul de nuc a fost preferat de mulți producători de mobilier, atât pentru frumusețea dar și pentru durabilitatea sa. Ca material pentru construcția de tobe, lemnul de nuc a fost mult lăudat, atât pentru scena cât și pentru studio. Tobele Star Walnut au joase foarte prezente dar cu suficient atac pentru a tăia prin orice mix.

Tobele cu finisajul Light Indigo Japaneste Chestnut (LIC) au de asemenea un strat exterior (1 ply) de castan japonez.

Vibrațiile produse prin lovirea tobei sunt transferate prin veșcă prin punctele de contact dintre fața de tobă și corpul tobei. De aici putem trage concluzia că această margine de contact este unul din cei mai importanți factori din sunetul tobei. Tobele STAR au o muchie de contact profilată precum în diagrama de mai jos - vârful rotunjit oferă un mai bun contact intre fața de tobă și corpul tobei, permițând vibrațiilor să fie transmise mai eficient. De asemenea, vârful se află la 3.5 mm de suprafața exterioară a tobei, îmbunătățind și mai mult proiecția și rezonanța sunetului.

 

  

Ramă cu profil special

Fiecare piesă de hardware care este atașată la corpul tobelor afectează rezonanța și sunetul acestora. În dezvoltarea seriei STAR, fiecare detaliu a fost luat în considerare cu atenție pentru a maximiza rezonanța și a optimiza sunetul.

Montanți STAR

Montanții nou-proiectați pentru tobe STAR au un aspect premium, sofisticat, precum și o construcție cu masă extrem de redusă pentru un contact minim cu carcasa. Prinderile fețelor urmează același principiu prin „plutirea” pe suprafața cercurilor de tobă. Tobele STAR au, de asemenea, o insignă imprimată și o mică garnitură de aer din lemn care reduc și mai mult greutatea materialelor de pe carcasă și îmbunătățesc per ansamblu rezonanța și sunetul.

Montanți Super Resonant Mounting System

Acest sistem de montare are trei puncte de contact cu toba. Două sunt situate pe cercul feței de bătaie (A și B), iar unul este situat pe cercul de jos (C). Aceste trei puncte creează cel mai mare triunghi teoretic posibil pe tobă. Cele două puncte de contact de pe cercul feței bătaie (A și B) susțin greutatea tobei pe verticală. Al treilea punct de contact (C) susține greutatea orizontală a tobei, odată ce unghiul este setat. Cu cât acest al treilea punct este mai departe, cu atât are nevoie de mai puțin sprijin. Prin urmare, prin plasarea celui de-al treilea punct de contact cât mai mult posibil pe cercul de jos, folosind brațul de sprijin, am reușit să reducem dramatic tensiunea asupra corpului tobei dar și a cercului, sporind totodată rezonanța naturală.

Material
Nuc
Numar Piese
5
Numar Straturi
6 straturi (tom-uri/cazane), 7 straturi (toba mare)
Numar tobe mari
1
Include premier
Nu
Dimensiune toba mare
22x16 in
Dimensiune tomuri
10x7 in, 12x8 in
Dimensiune cazane
14x14 in, 16x16 in
Stative incluse
Nu
Culoare Hardware
Crom
Culoare
Light Indigo Japanese Chestnut
Cinele incluse
Nu
Accesorii incluse
Nu
Serie
STAR
Finisaj
Lacuit

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: