Tama SC145A40 - Steward Copeland Toba Mica

3.500,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
SC145A40
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 350 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 350 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 70,00 lei .


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module tbi bank 3.3.5

191.75 Lei x 24 rate

2021 marchează cea de-a 40-a aniversare a lui Stewart Copeland cu TAMA Drums. Dar, în mod uimitor, afinitatea lui Stewart pentru TAMA a inceput cu cativa ani înainte, in 1975. In timp ce locuia la Londra și scria recenzii de tobe pentru o revistă locală, Stewart a fost insarcinat cu promovarea setului de tobe Imperialstar de la TAMA. O companie de tobe la inceput de drum la acea vreme, sunetul exploziv și inovația TAMA i-au capturat instantaneu inima lui Stewart. În cele din urmă, aceste tobe Tama erau clar dedicate toboșarului de rock menite să fie lovite puternic. Steward trebuia să aibă un set, iar istoria pur și simplu s-a scris singură.
În 2001, când am lansat prima noastră serie de tobe mici signature, ne-am propus să recream miezul sunetului lui Stewart. Onorand unul dintre cele mai recunoscute sunete de tobe din muzica, SC145 a luat naștere, devenind rapid un must-have pentru studiourile de inregistrări de top din intreaga lume. Claritatea tobei este cea mai unică trasatura a ei, eliminând zgomotul restului trupei - un sunet care a continuat să intrige și să fascineze lumea muzicii încă de la inceputurile sale.
Și acum, douazeci de ani mai tarziu, sarbatorim relația noastră de lungă durată, cu o editie limitată Stewart Copeland, a 40-a aniversare. Cu doar 200 de bucati disponibile în intreaga lume, carcasa rară și valoroasă din alama mentine acel sunet celebru, aducand în acelasi timp un omagiu radacinilor lui Stewart. O toba frumoasa și plină de viată, care este demnă de istoria noastră lungă.

Serie
Signature
Material
Alama
Diametru
14 in
Adancime
5 in
Suruburi acordaj
10
Cordar
MS20SN14S
Rama
Die-cast Hoops
Culoare
Antiqued
Finisaj
Satin
Culoare Hardware
Crome

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: