Samson Meteorite - Microfon USB

300,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
ESAMETEORITE
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 30 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 30 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 6,00 lei .


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module tbi bank 3.3.5

75.00 Lei x 4 rate

Samson Meteorite este soluția perfectă pentru captarea înregistrărilor cu calitate inalta  pe computer. Meteorite este ideal pentru podcasting, crearea de sunet pentru videoclipurile YouTube și înregistrarea de muzică pe software-ul sau aplicațiile preferate. Acest microfon elegant va îmbunătăți, de asemenea, foarte mult comunicarea cu prietenii, familia și asociații de afaceri în programe precum Skype, FaceTime și alte programe.

Microfonul Samson Meteorite aduce o îmbunătățire imediată față de microfonul intern al computerului sau tabletei. Capsula de 14 mm de calitate oferă un răspuns de frecvență neted, plat, pentru a surprinde căldura naturală și dinamica vocii tale. Modelul cu  preluare cardioidă focalizează sunetul în fața microfonului, în timp ce respinge sunetele nedorite din spate.

Începeți înregistrarea cu Meteorite imediat ce l-ati scos din cutie. Nu este nevoie de drivere, deoarece microfonul poate fi conectat direct la orice computer prin intermediul cablului USB integrat și este compatibil cu majoritatea software-ului audio digital bazat pe computer. Rezoluția microfonului pe 16 biți, 44,1 / 48kHz, asigură sunetul înregistrat la fel de autentic ca și ascultarea acestuia în direct.

Tip Microfon
Condenser
Alimentare
USB
Utilizat pentru
Podcast/voce
Raspuns in frecventa
20Hz – 20kHz
Greutate
118 g

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)