Ibanez SR375E-NNB- Chitara bass 5 corzi Ibanez - 1
  • Ibanez SR375E-NNB- Chitara bass 5 corzi Ibanez - 1
  • Ibanez SR375E-NNB- Chitara bass 5 corzi Ibanez - 2
  • Ibanez SR375E-NNB- Chitara bass 5 corzi Ibanez - 3

Ibanez SR375E-NNB- Chitara bass 5 corzi

1.750,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
SR375E-NNB
Cantitate

Anunta-ma cand este disponibil

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 175 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 175 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 35,00 lei .


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module tbi bank 3.3.5

437.51 Lei x 4 rate

Chitara bass Ibanez SR75E este fabricata in intregime din artar, avand o tastiera din lemn de palisandru. Acest instrument are 24 de freturi si inlay-uri in forma de punct. Dozele utilizate pe acest model sunt Ibanez PowerSpan (pasive).  Semnalul acestora este trecut printr-un preamplificator Ibanez Custom ce utilizeaza un switch Power Tap si un egalizator pe 3 benzi. De asemenea acest instrument utilizeaza un bridge Accu-cast, un nut de plastic si cheite Ibanez.

Dimensiune
4/4
Forma corp
SR
Numar corzi
5
Freturi
Medium
Scala
34 in
Gat
Artar/Nuc 5 piese
Finisaj Gat
Lacuit
Tip Gat
SR5
Imbinare Gat
Bolt-On
Tastiera
Jatoba
Numar taste
24
Corp
Artar
Culoare
NAtural Brown Burst
Finisaj
Lacuit
Electronica
Activa
Model doze
Ibanez
Configuratie doze
H-H
Doza Bridge
PowerSpan Dual Coil
Doza Neck
PowerSpan Dual Coil
Bridge
Accu-cast B125
Culoare Hardware
Cosmo Black
Chei
Ibanez, capsulate

Coduri Specifice

chat Comentarii (1)
Rating
2021-02-11 19:22:37
de Novac C

OK

E un bas OK. Nu vroiam neaparat cu 5 corzi, dar cu 4 corzi nu aveau in magazin decat cu lemn de baswood. Le-am probat pe amandoua si pot spune ca acesta este cu mult superior doar datorita faptului ca are corpul din artar. Knoburile sunt OK, nu se misca asa de usor ca la chitara mea, cel de volum paraie un pic (aspect care nu prea imi place). Selectorul cu 3 pozitii nu face lucruri prea spectaculoase, sincer nu inteleg ce anume face exact, nu gasesc nicaieri explicatii. O saiba de la cheia pentru coarda La zangane. Coarda Sol este cam inutilizabila intre fretul 1 si 5 datorita buzz-ului. Nu sunt un priceput in ale basului, nu am amplificator real, am amp virtual pe care-l folosesc cu rezultate foarte bune pentru chitara electrica si care are si preseturi pentru bas. Cu toate acestea nu am reusit niciodata sa reproduc soundul acela din reclamele de prezentare a chitarelor bas. Atingerea, oricat de usoara, pe orice fret se lasa cu un tzacanit pregnant de la coarda care atinge fretul de metal. Rumblingul poate fi o alta problema pentru cei neobisnuiti. Mutingul este o lupta continua. Nu am detinut niciodata un bas cu 4 corzi, acesta este primul, iar odata ce te-ai invatat cu 5 corzi, nu exista cale de intoarcere; eu abordez stilul rock heavy, iar acest bas isi face treaba cu brio, insa ma repet, daca as dori soundul acela soul/disco (nu stiu cum sa-l descriu) nu pot sa-l reproduc sub nici o forma. Una peste alta ofera exact cat de banii dati, desi as fii avut asteptari legate de calitate un pic mai mari: vezi saiba, string buzz. Electronica pare OK, semnalul produs e cam anemic; adica comparativ cu EMG-urile mele de pe Jackson, he he e la ani lumina. Cred ca ai nevoie de amp real dedicat ca sa scoti adevaratul potential. Un alt aspect ca nu-mi place este ca griful nu este lacuit, iar corpul da. Se simte diferenta. Ca plusuri: e solid, se simte un pic heavy, e stabil (nu se dezacordeaza), e frumos, arata bine, are doua doze, sunt humbucker, electronica destul de complexa, knoburi destule sa setezi si ce nu vrei. Corzile sunt mai apropiate decat la alti basi, mai ales fata de modelele cu 4 corzi, dar mie asa imi place, insa pentru slaperi poate fii o problema.

2021-02-12 12:23:32
de MCMUSIC

Buna ziua! Multumim penru recenzie! Unele din neplacerile pe care le intampinati pot fi destul de usor remediate de colegi in magazin, sau in unitatea noastra service. De asemenea, daca aveti nevoie de consiliere pentru remedierea lor acasa, va stam la dispozitie!

16 alte produse in aceeasi categorie: