Mooer MVP3 Loopation - Efect Vocal Looper

700,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
MVP3
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 70 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 70 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 14,00 lei .


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module tbi bank 3.3.5

185.39 Lei x 4 rate

MOOER impresionează muzicienii cu pedalele sale de efect, unice, de peste un deceniu, iar noul MVP3 Loopation este pregătit să continue această tendință. Este o pedală versatilă și plină de caracteristici, concepută pentru a le permite muzicienilor să creeze bucle fără întreruperi, cu vocea și instrumentele lor și face parte din recenta serie VP de la MOOER, care oferă suport versatil pentru conectarea microfonului.

Intrari microfon

Loopation oferă 11 sloturi de salvare pentru bucle audio înregistrate, 8 dintre aceste sloturi având 5 minute de timp de înregistrare, iar celelalte trei având 10 minute. Sloturile pot fi selectate cu ajutorul selectorului simplu „SONG”, iar odată ce sunetul a fost înregistrat, fișierele se vor salva automat pe dispozitiv. Pedala oferă două moduri de înregistrare: în timp real și automat.

Înregistrarea în modul, în timp real, este activată atunci când este apăsat comutatorul din dreapta, în același stil ca și pedalele tradiționale de looping. În schimb, modul automat intră în standby atunci când comutatorul din dreapta este apăsat și începe înregistrarea odată ce semnalul este detectat, oprind înregistrarea cu o altă apăsare.

Control

Cu toate acestea, funcțiile de looping nu se opresc aici. Apăsarea comutatorului din dreapta, începe redarea fișierului, iar în timpul redării, o altă apăsare a acestuia, va activa modul dub, care va continua până când comutatorul este apăsat din nou. Redarea poate fi oprită prin două apăsări rapide ale comutatorului sau, alternativ, prin comutarea la un alt slot de salvare.

Când redarea este oprită, utilizatorii pot șterge toate straturile înregistrate ținând apăsat comutatorul din dreapta, timp de 1 secundă. În cele din urmă, utilizatorii își pot anula dub-urile ținând apăsat comutatorul din stânga, în timp ce se redă o supraînscriere și pot finaliza din nou această mișcare pentru a restabili acest strat șters. Dacă muzicianul dorește să inverseze fișierul audio, acest lucru poate fi realizat printr-o singură apăsare a comutatorului de picior din stânga.

Loopation oferă atât intrări XLR, cât și 1/4", care pot fi utilizate fie în modul mixt, fie individual. Utilizatorii pot comuta între aceste moduri ținând apăsat comutatorul din dreapta în timp ce conectează sursa de alimentare. În modul mixt, ambele intrări vor fi active, acestea putand fi echilibrate folosind selectorul „mix”, în timp ce, în modul individual, semnalele de intrare vor fi izolate pentru ieșirile lor respective. Cadranul principal permite utilizatorilor să ajusteze volumul total al ambelor ieșiri.

Iesire

În mod uimitor, Loopation mărește aceste caracteristici și mai mult cu efecte de reverb și tonuri încorporate. Ținând apăsat butonul „tone”, în timp ce rotiți selectorul „master”, volumul reverberatiei poate fi reglat. Butonul de ton poate fi folosit și independent pentru a comuta între cele trei moduri de ton ale pedalei: plat, cald și luminos.

În cele din urmă, Loopation oferă un buton de reglare a gain-ului, un comutator de alimentare phantom power de 48 V, adaptat pentru amplificarea microfonulu, un comutator de împământare, un comutator de intrare de linie și o intrare de alimentare DC 9V 500mA. Atunci când sunt combinate cu caracteristicile impresionante de looping ale pedalei, muzicienilor li se oferă un pachet complet, pentru procese complete de compoziție, fie că este în studio, acasă sau în timpul unui spectacol live.Tip efect
Loop
Intrari
1 x Jack mare (6.35 mm), 1 x XLR
Iesiri
1 x Jack 6.35 mm, 1 x XLR
Tip circuit
Digital
Looper
Da
Alimentare
9V
Alimentator inclus
Da
Lungime
86.6 mm
Latime
125 mm
Adancime
60 mm
Greutate
0.37 kg

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: