Korg microKEY2-61 AIR - Controller MIDI

Economisesti 10%
765,00 lei 850,00 lei
cu TVA
MICROKEY2-61AIR
Cantitate

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Prea multe cabluri in studio? Îţi îngrădesc libertatea în alegerea diferitelor configuraţii şi setări? Korg, creatorul celor mai bine vândute serii microKEY si cea mai nouă generaţie microKEY2, vine în ajutorul dumneavoastră cu cea mai nouă generaţie de controlere MIDI wireless (fără fir) microKEY AIR.

Noua Serie microKEY AIR este compatibilă cu Bluetooth-ul Apple LE (Low Energy) un standard pentru toate dispozitivele fără fir. Vă puteţi conecta cu uşurinţă la aplicaţiile de pe iPad sau iPhone cum ar fi KORG Gadget, KORG Module şi GarageBand, deasemenea este compatibil cu toate programele de producţie muzicală pentru Mac sau Windows. Cu o ajustare fină a Bluetooth-ului înseamnă o stabilitate şi o latenţă mică.

MicroKEY poate fi conectat şi printr-un cablu tradiţional USB. De la prima serie microKEY s-a folosit acet tip de conectare printr-un simplu cablu USB pentru a vă conecta la Mac sau la Windows. Nu necesită instalarea unui driver. A doua generaţie de microKEY este compatibilă cu iPad şi iPhone. Cu ajutorul unui Apple Lightning- adaptor pentru cameră şi un cablu USB vă puteţi conecta cu uşurinţă la dispoziticele dumneavoastră unde veţi putea folosi aplicaţii precum: Korg Gadget, Korg Module şi GarageBand.

Claviaturile mini cu Natural Touch a fost realizată cu foarte mare atenţie pentru a asigura o utilizare uşoară atât a acordurilor cântate cât şi a frazărilor rapide. O gamă largă de modele cu 25,37,49 şi 61 de clape specifice stilului, configuraţiei sau necesităţile dumneavoastră.

KORG MOdule si microKEY reprezinta cea mai buna combinatie pentru conditii mobile de interpretare. Noul microKEY este compatibil cu o pedata danper, iar noul microKEY air dispune de posibilitatea de conectare wireless via Bluetooth MIDI.

Modelele cu 37, 49 si 61 de clape dispune de un switch jack asignabil pentru a putea conecta o pedala damper. Modelul cu 25 de clape dispine de un buton de sustain care suplineste functia de pedala damper. La toate modelele, puteti folosi butoanele de octava impeuna cu functia key transpose pentru a reda intreaga gama de note MIDI Modelele cu 37, 49 si 61 de clape dispun de asemenea cu rotile de tip pitch bend si modulation. Modelul cu 25 de clape este dotat cu un joystick care poate controla pitch bend-ul si modulatia dar si functia de arpegiator.

Tip controller
Claviatura MIDI
Tip Claviatura
Clape usoare mini
Numar clape
61
Alte controllere
Bender, Modulatie, Octava
MIDI
via USB
USB
1 x Tip B
Lungime
85 cm
Latime
13.9 cm
Inaltime
5.4 cm
Greutate
1.71 kg
Bluetooth
Da
Dimensiuni
850 x 139 x 54 mm

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: