EBS UniChorus Studio Edition - Pedala chorus

Momentan indisponibil
Economisesti 15%
807,50 lei 950,00 lei
cu TVA
EBS-UC-SE
Cantitate

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite

Adauga la lista dorintelor

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

EBS UNICHORUS STUDIO EDITION VA PERMITE SA ALEGETI INTRE EFECTE DE CHORUS, FLANGE SI PITCH CALITATE DE STUDIO, CU ZGOMOT FOARTE MIC DE FOND.

Procesare Analog. Pedala este construita folosind circuite analog de procesare de cea mai inalta calitate. Acest fapt ii confera un sunet mai fin, mai cald si mai "gras" pentru efectele de chorus/flanger, caracteristica utila atat in studio cat si live. Iesirea poate fi folosita atat mono cat si stereo.

Effect mix level. Sub capota EBS UniChorus exista "mix level control" care va permite sa alegeti cat de mult sau cat de putin din efect ati dori sa se imbine cu tonul original. Copiati manualul pentru detalii.

Evolutie. UniChorus a aparut prima oara in 1997. De la editia din 2008 au aparut imbunatatiri ca headroom +3dB, sensibilitate mai mare si noi circuite analog cu dinamica mai mare is zgomot mai mic, precum si tehnologia true bypass.

2015 marcheaza introducerea noului model Studio Edition care prezinta un traseu optimizat al traseului semnalului, design nou, noi tehnologii de schimbare a releelor de semnal, protectie impotriva voltajelor mari de pana la 18V si posibilitatea de a alimenta pedala cu orice alimentator 9-12V DC.

Nu doar pentru basisti. UniChorus este utila atat pentru chitara bas, cat si pentru claviatura. Pentru chitara suntem incantati sa va prezentam EBS RED TWISTER!

True bypass
Da
Alimentare
9V pana la 12V

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: