Tama Oak Lab Resonator - Bete Tama - 1
  • Tama Oak Lab Resonator - Bete Tama - 1

Tama Oak Lab Resonator - Bete

45,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
OL-RE
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 4 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 4 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,80 lei .


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Seria Oak Lab reprezinta ambitia celor de la Tama de a largi posibilitatile de utilizare a betelor concentrandu-se pe potentialul unic al lemnului de stejar. In timp ce majoritatea producatorilor de bete din stejar au utilizat forma caracteristica celor Hickory, Tama au analizat echilibrul, duritatea si masa acestora; de obicei betele din lemn de stejar au reputatia unui control greu de obtinut, dar avantajul de a fi mult mai durabile. Imbunatatirea adusa de Tama de tama consta in pastrarea formei si echilibrului ridicand nivelul de control util tobosarilor fara sa modifice nivelul de durabilitate al betelor din stejar. In acelasi timp, betele din Seria Oak Lab scot in evidenta mediile si joasele tonale ale cinelelor ce nu pot fi obtinute prin Hickory sau artar. Puteti alege betele potrivite pentru a va imbunatatii tehnica, ele fiind propice pentru viteza, control si putere.


Chiar daca nu sunteti un tobosar care a folosit Oak pana acum, veti aprecia betele din seria Oak Lab.

Modelul Resonator este conceput pentru a elibera o rezonanta bogata din toba. Deoarece masa acestor bete este ridicata prin marimea lor si lemnul de stejar, tobosarii vor putea obtine un volum mai ridicat chiar daca nu lovesc prea tare. Pe de alta parte, desi centrul gravitationar este asigurat pe partea inferioara a batului, nu se simte o greutate pronuntata. Aceste bete isi vor demonstra valoarea cand executati piese cu tempo mediu spre lent.

Tip Bat
OL-RE
Material
Stejar
Lungime
16 1/2 in
Forma varf
Sageata
Material Varf
Lemn
Diametru
0.600 in

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: