Korg Volca Mix - Mixer

Economisesti 25%
562,50 lei 750,00 lei
cu TVA
VOLCA-MIX
Cantitate

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module TBI Bank 2.0.3

38.67 Lei x 24 rate

Un mixer analogic performant

Volca mix este un mixer analogic cu patru canale ce are o interfata intuitive si multe posibilitati de conectivitate. Acesta ofera doua intrari mono si una stereo perfecte pentru a conecta alte unitati Volca. Jack-urile sunt mini-jack-uri ce permit conectarea acestora folosind iesirea pentru casti a fiecarei unitati Volca. Volumul fiecarui canal este controlat de cate un fader vertical ce permite controlul precis. Gainul poate fi ajustat pentru a regla armonia unitatilor folosite iar butoanele “mute” pot opri temporar cate un canal. Fiecare canal este echipat cu filter LO/HI pentru a muta inaltele si joasele folosind un singur potentiometru. Aceste filtre specific mixerelor analogice va ofera controlul total asupra sunetului.

Posibilitati in timpul performantelor

Sectiunea de output ofera o iesire RCA stereo pentru a asigura o conexiune stabile. Volumul Master este echipt cu un indicator VU cu LED-uri pentru a ajusta puterea semnalului de iesite. In aceasta sectiune puteti gasi si o iesire pentru casi ce poate fi folosita simultan pentru a fi folosita pentru monitorizare pe scena. Aceasta unitate are si boxe incorporate.

Master chain puternic.

Volca mix este echipat cu un compressor ce altereaza inaltele in functie de alteratiile produse in cele joase. Aceasta unitate prezinta si un lant secundar ce este indispensabil pentru muzica dance. Folosind aceste optiuni intr-un mod dynamic, puteti adauga o nota de professionalism in timpul utilizarii live a acestora.

 

Conectati efecte externe pentru a spori diversitatea

Volca mix ofera o intrare auxiliara pentru mini-jack si potentiometre fentru fiecare canal. Acest lucru permite folosirea unei unitati externe. Cand este folosit astfel alaturi de o unitate precum Kaoss pad 2S, puteti folosi efecte precum reverb, delay, filter si break. Intrarea auxiliara poate fi folosita si pentru alaturarea unei alte unitati volca, aplicatie IOS, device sau instrument muzical.

Ghidul tau pentru performantele live

Volca mix ofera o iesire auxiliara pentru functia de sincronizare ce se poate conecta la o multitudine de device-uri KORG precum un potentiometru pentru ajustarea tempourului, un buton Start/Stop, etc. Folosind Volca mix ca centru e sincronizare al setup-ului pe care il folositi, va puteti imbunatati cu usurinta performanta, folosind secvente ce provin de la diferite unitati sincronizate. Astfel va puteti folosi unitatile Volca in moduri ingenioase.

 

Alaturi de Volca mix, celelalte unitati din aceasta serie capata mai mult potential

  •  

    Permite alimentarea simultana a trei unitati Volca folosind cablurile de alimentare incluse

    Chiar si cu mai multe unitati Volca pe scena, nu va fi nevoie sa folositi alta sursa de current.

  • O varietate de accesorii incluse

    olca mix vine echipat cu cablu de alimentare, cabluri pentru alimentarea celorlalte 3 unitati volca si cabluri audio. Acest lucru permite formarea rapida a unui ansamblu volca.

 

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: