Korg opsix - Sintetizator Altered FM

Economisesti 20%
3.040,00 lei 3.800,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
OPSIX
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 304 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 304 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 60,80 lei .


Am o intrebare!

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Regandeste tot ce stii despre sinteza FM

Opsix reprezintă o reimaginare nouă și expansivă a sintezei digitale clasice. La fel cum a făcut Korg atunci când a readus secvențierea undelor într-un mod mai puternic, mai muzical și mai accesibil imediat cu wavestate, la fel a fost abordarea generației de sunet FM a opsix-ului, rezultând un alt synth incredibil de flexibil și unic. Opsix este un sintetizator FM cu șase operatori „modificat”. Cu un mixer de operator uimitor de accesibil și un motor de sunet flexibil, care depășește cu mult dincolo de FM-ul tradițional, acest instrument extinde potențialul sintetizatoarelor digitale la maximum. Opsix este un instrument pentru jucătorii de toate generațiile - modern în toate privințele, revenind la elementele de bază pentru a vă oferi o privire asupra viitorului. Indiferent dacă sunteți începător sau profesionist, căutați un supliment complet unic la gustul sunetului sau un purist FM original, opsix va îndeplini toate așteptările plus multe altele.

 

Sinteza adevarata cu sase operatori plus multe altele

Opsix este un nou sintetizator digital care include noul nostru generator de sunet cu șase operatori. Deși instrumentul are o structură de sunet FM cu șase operatori, precum sintetizatoarele FM clasice, opsix nu doar reproduce sunetele lor, ci le reinventează total! Cu o diversitate de forme de undă, moduri de operator care depășesc domeniul FM și un filtru care reunește o fuziune de sinteză subtractivă, opsix creează complexități FM astfel încât să vă puteți concentra pe explorarea sunetelor în loc să le programați. Pur și simplu, opsix oferă simplitatea de editare a sintetizatoarelor analogice pentru a controla puterea celui mai profund tip de sinteză digitală.

Explorare FM, mult mai usoara decat pana acum

Muzicienii folosesc astăzi sintetizatoare digitale bazate pe hardware pentru a atinge un nivel de operabilitate care pur și simplu nu poate fi găsit cu instrumentele bazate pe software. Cele șase seturi de butoane și slidere de pe panoul opsix, precum și mixerul operatorului, sunt simbolice pentru acest fapt. Volca FM, produsa de catre Korg a fost prima reimaginare FM care a ajutat la aducerea celor mai dinamici parametri ai FM la suprafață și ne extindem cu fluxul de lucru al opsix. Butoanele și sliderele cu LED-uri bicolore de pe opsix vă permit să vedeți rapid și clar relațiile dintre operatori, ale căror roluri se schimbă cu fiecare algoritm. Acest lucru vă permite să efectuați modificări directe la înălțimea și volumul pentru purtători și la luminozitatea sunetului sau la puterea armonicilor pentru modulatori. Aceste controale vă oferă un control sonor asupra imprevizibilității FM doar prin scăderea și adăugarea de sunete ca și cum ați folosi un mixer sau bare de tracțiune!

Capabilitati de editare complete cu potentiometrele DATA ENTRY

Pentru a adăuga la cele șase mixere operator, opsix are mai multe butoane în partea dreaptă a panoului. Utilizați cele șase butoane de intrare a datelor pentru editare completă fără a minimiza sau a rezuma nicio informație. Aruncând o privire asupra acestor controale, s-ar putea să vă gândiți la zilele în care sintetizatoarele FM tradiționale erau mai greu de operat. Pe atunci, trebuia să treci printr-un număr masiv de pagini și nu îți puteai da seama unde te afli în schema generală a lucrurilor. Stai ușor - cu opsix am eliminat aceste griji. Acum puteți edita fără a vă pierde, datorită combinației a șase parametri grafici pe ecranul OLED mare din centru și codificatoarele rotative. Pagina HOME / ALGO este pagina de pornire pentru tot ce se află pe opsix și prezintă parametri majori, inclusiv algoritmi, EG-uri și efecte. Utilizați această pagină cu mixerul operator pentru a începe cu tot ce trebuie să faceți.

Cinci moduri operator pentru a extinde capabilitatile FM

Desigur, opsix este o colecție de tot ceea ce atrage sinteza FM ... dar asta nu este tot. În afară de undele sinusoidale, opsix oferă o listă extinsă de diverse forme de undă în căutarea sunetelor cu armonici și mai complexe, care pot fi folosite și ca sintetizator subtractiv care oferă o filtrare simplă. Modurile de operare de pe opsix sunt utilizate pentru a genera sunete care sunt complet în afara a ceea ce poate produce un generator tradițional de sunet FM. Modurile operator vă permit să creați sunete folosind alte modulații decât FM. Opsix vă oferă o gamă mult mai largă de creare a sunetului, permițându-vă să combinați cele cinci moduri de operator (FM, modulare inelară, filtru, filtru FM și folder de undă) și să selectați dintr-o gamă largă de forme de undă.

Tip sintetizator
Digital
Numar clape
37
Tip Claviatura
Clape usoare
Polifonie (max.)
32
Tip sinteza
Altered FM
Conectori pentru pedale
1 x Jack mare (6.35 mm - Damper)
Numar Sunete (Preset)
250
Iesiri Audio
2 x Jack Mare (6.35 mm - Audio out), 1 x Jack mare (6.35 mm - Casti)
MIDI
In, Out
USB
Da (Tip B)
Lungime
56.5 cm
Latime
33.8 cm
Inaltime
9 cm
Greutate
2.9 kg
Accesorii incluse
Alimentator

Coduri Specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: