Korg MS-20 Mini - Sintetizator Korg - 1
  • Korg MS-20 Mini - Sintetizator Korg - 1
  • Korg MS-20 Mini - Sintetizator Korg - 2
  • Korg MS-20 Mini - Sintetizator Korg - 3
  • Korg MS-20 Mini - Sintetizator Korg - 4
  • Korg MS-20 Mini - Sintetizator Korg - 5
  • Korg MS-20 Mini - Sintetizator Korg - 6
  • Korg MS-20 Mini - Sintetizator Korg - 7
  • Korg MS-20 Mini - Sintetizator Korg - 8

Korg MS-20 Mini - Sintetizator

2.900,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
MS-20MINI
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 290 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 290 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 58,00 lei .


Am o intrebare!

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Clasicul MS-20 recreat in varianta mini!

Un sintetizator analogic care reproduce circuitul original din 1978, MS-20 mini te va surprinde cu sunetul lui analog autentic.

Prezentat pentru prima oara in 1978, Korg MS-20 inca este un instrument ravnit, datorita sunetului plin, robust, puternicului filtru analog si datorita optiunilor de patching versatile.

Peste 300.000 de oameni s-au bucurat de sunetele originale MS-20, Korg MS-20 plug-in synth si aplicatia pentru iPad iMS-20.

Astazi, sunetele din MS-20 au renascut si au fost implementate in MS-20 Mini. Aceiasi ingineri care au dezvoltat initial MS-20 au reprodus perfect circuitele si le-au montat intr-o carcasa care a fost redusa la 86% din dimensiunea originala dar totusi pastreaza designul original care a ramas si va ramane in istorie.

MS-20 te va surprinde cu sunetul lui analog autentic.

Comentarii de la dezvoltatori

Au trecut 50 de ani de cand Korg a fost infiintat si iata din nou ne-am propus sa cream un sintetizator analogic. Am avut o grija deosebita la detalii pentru a oferi ajustari parametrice de calitate, care sunt o trasatura distinctiva a sintetizatoarelor analogice. Am avut de asemenea o grija deosebita de a reproduce complet specificatiile originale ale MS-20. Circuitele analogice pe care le-am conceput acum 35 de ani inca ofera acelasi sunet de invidiat in toate spectrele de frecventa.

 

 

Circuitul analogic original

MS-20 mini reproduce cu o fidelitate exceptionala originalul MS-20. O echipa de dezvoltare condusa de inginerii originali au lucrat pentru a recrea circuitele cu exactitate, iar cand a fost necesar sa inlocuiasca o parte, acesti ingineri au luat deciziile bazate pe ascultarea atenta, in scopul reproducerii sunetului original cu fidelitate.

Sunetul MS-20 mini este usor mai deschis si de o calitate extrema deoarece sunetul este cel al unui MS-20 original in stare perfecta care nu are componente afectate de trecerea timpului.

Filtre high-pass / low-pass cu auto-oscilare cu distorsiune distinctiva

Una dintre cele mai laudate caracteristici a lui MS-20 au fost filtrele puternice, care asigura rezonanta pentru ambele filtre, high-pass si low-pass. Maximizarea rezonantei forteaza filtrul in auto-oscilare, producand un ton dramatic si distinctiv care este de neegalat. Aceasta functie a fost introdusa mai tarziu in seria Monotron si Monotribe de la Korg.

Arhitechtura filtrului a fost schimbata de-a lungul productiei lui MS-20; MS-20 mini foloseste prima varianta de filtru folosita la MS-20, acesta fiind considerat superior.

Procesor de semnal extern (ESP)

ESP (External Signal Processor) incorporat in MS-20 permite sa folosesti inaltimea si volumul unei surse audio externe pentru a controla sintetizatorul. De exemplu poti sa-ti conectezi chitara si sa folosesti MS-20 mini ca un sintetizator pentru chitara, sau un microfon pentru sintetizator vocal.

Sistem de patching extrem de flexibil

Sistemul de patching prezent in partea dreapta a panoului iti permite sa creezi sunete complexe conectand cabluri patch pentru a modifica conexiunile dintre module. Posibilitatile sunt limitate doar de imaginatia ta; combinatii diferite la modulatia input/output, sample si output, si generatorul de zgomot pot produce o varietate incredibila de sunete. Folosind diagrama imprimata ca referinta, poti incepe sa experimentezi.

86% din marimea originala

Conceptul din spatele MS-20 se bazeaza pe arhitectura verticala intalnita la sintetizatoarele modulare autentice. Cu aceasta imagine in minte s-a creat o versiune mai portabila, mai ieftina si mai usor de folosit, respectiv MS-20 mini.

Ca sa fie si mai atractiv, MS-20 mini a fost micsorat la 86% din dimensiunea predecesorului. Desi este mai mic, MS-20 mini este o reproducere totala si fidela pornind de la butoane, pana la aspect si design. Cablurile patch au fost schimbate de la jack 1/4” la mufe mini, iar claviatura este si ea micsorata la 86% din dimensiunea originala.

Reproduce fiecare detaliu al originalului

Efortul nostru de a crea o replica fidela si completa nu se limiteaza doar la sintetizator in sine. Inclusiv cutia in care vine impachetat sintetizatorul este o replica a cutiei originale.

Inclus in pachet veti gasi manualul de utilizare si diagrama cu setari, care iti explica cum sa creezi sunete. Acum poti sa experimentezi placerea de a folosi un sintetizator analogic la fel ca in 1978.

Tip sintetizator
Analog
Numar clape
37
Tip Claviatura
Clape usoare
Polifonie (max.)
Monofonic
Tip sinteza
Analog (2VCO / 2VCA / 2VCF / 2EG / 1LFO)
MIDI
In
USB
Da (Tip B)
Lungime
49.3 cm
Latime
25.7 cm
Inaltime
20.8 cm
Greutate
4.8 Kg
Accesorii incluse
Alimentator, cablu patch x 10

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: