Korg Kronos2 73 SE - Sintetizator Editie Limitata

16.500,00 lei
cu TVA
KRONOS2-73-SE
Cantitate

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Korg Kronos SE iese in evidenta prin finisajul rosu gradual. Sintetizatorul este dotat atat cu noile sunete de pian italian, ce au fost lansate odata cu pianul KORG Grandstage, cat si cu pachetul KApro Showcase, ce aduna peste 100 de rezonante tonuri din colectiile KApro, pentru a face o adevarata diferenta pe scena.

Evolueaza.

Atunci cand ambitia, imaginatia si tehnologia converg - rezultatele sunt spectaculoase. Iata noul KRONOS. Creat de catre Korg pentru a intruni cerintele celor mai pretentiosi si realizati artisti si producatori - precum si liderii vizionari de maine - KRONOS incorporeaza 50 de ani de viziune artistica si expertiza de productie. Cu noua motoare distincte de sinteza si o suita completa de ustensile pentru interpretare si productie, KRONOS este pur si simplu cel mai versatil sintetizator creat vreodata.
KRONOS readuce magia, exuberanta si speranta cum doar un instrument nou creat cu viziune poate. KRONOS se ridica la nivelul promisiunilor. Fiecare resursa si tehnologie pusa la dispozitia utilizatorului a fost rafinata, perfectionata si integrata intr-un singur instrument si este instantaneu disponibila la cerere. Multiple tehnici de ultima ora in generarea de sunete reprezinta varful in crearea de software. Efectele incorporate deschid usa catre procesarea oricarei surse audio, atat interna cat si externa, cu rezultate exceptionale. Inregistrarea audio si MIDI pe mai multe piste permite executarea eficienta a operatiunilor de studio pe o platforma mobila. Hardware-ul consolei de control include suprafata de control desemnabila, joystick-uri duale, controller ribbon (panglica), claviatura varf de gama si afisajul color revolutionar tap-and-drag TouchView™. KRONOS integreaza toate aceste resurse pentru creatie muzicala intr-un singur instrument in asa maniera incat niciun setup software sau hardware nu poate rivaliza cu acesta.
KRONOS va pune la dispozitie cu usurinta orice doriti, plus multe altele la care doar ati visat. Modul Set List pastreaza organizat si la indemana pe afisaj toate setarile si notele dumneavoastra de performanta. Functia Smooth Sound Transitions elimina efectul de pauza de note si efecte atunci cand schimbati sunetul sau modul de operare. Conectati virtual cabluri patch, selectati sunete, editati filtre envelope si secvente - toate acestea folosind doar afisajul touch screen color de 8 inch TouchView. Adaugati la toate acestea sequencing avansat, KARMA si Drum Track. Folositi wavesequencing-ul exclusiv Korg, filtrarea MS-20 si chorus-ul extraordinar de bogat de la Polysix. Si doar Korg se poate lauda cu cea mai buna echipa de design audio de pe planeta, asadar dumneavoastra veti suna intotdeauna cel mai bine.


Noua Motoare de Sunet Distincte
Fiecare dintre motoarele de sunet de la KRONOS este eminent calificat sa opereze ca un sintetizator individual.

Motor de Sunet SGX-2 Grand Piano Sound Imbunatatit
Motorul de sunet de pian de la KRONOS a oferit dintotdeauna o colectie uriasa de sample-uri stereo care nu sunt in bucla/cu decay natural, inregistrate pentru fiecare nota in parte, cu ustensile unice pentru editarea sunetului la cerintele dumneavoastra. Mostenind toate trasaturile si functionalitatea de SGX-1, noul motor imbunatatit SGX-2 Grand Piano introduce sunetul Berlin Grand la profundul German Grand si Japanese Grand-ul plin de viata. Berlin Grand ofera un sunet rezonant de pian cu o senzatie puternica de adancime.
Alte imbunatati aduse la motorul SGX-2 includ functia Sympathetic String Resonance si noile sample-uri inregistrate Una Corda (pedala soft - literalmente “o-coarda”).

 


O Selectie Masiva de Sunete
KRONOS vine echipat cu mii de sunete, create folosind variate moduri de sinteza si folosind aproximativ 21 Gb de date waveform presetate acoperind o paleta generoasa de genuri muzicale. Fiecare in parte a fost atent creat de catre echipa Korg Sound Design. SSD-ul intern ofera o capacitate generoasa de 62*Gb, capacitate enorma pentru sample-uri ale utilizatorului sau pentru descarcarea de librarii de sunete KRONOS Sound Libraries. Pachetele de expansiune KRONOS va ofera sunete profesional programate - fara nevoia de a adauga hardware nou.
Programele Artist Signature Programs va ofera sunete nepretuite folosite actualmente de muzicieni de varf. Programele aditionale Song Programs sunt denumite dupa melodiile de rock clasic si pop ale caror sunet specific de clapa le reproduc. Folositi aceste sunete universal recunoscute pentru a aduce un omagiu pieselor originale, sau ca baza explorarii sonice individuale.
* capacitatea mediului de stocare SSD se poate schimba fara informare in prealabil
Tip sintetizator
Workstation
Numar clape
73
Tip Claviatura
Grea
Polifonie (max.)
200
Tip sinteza
Digitala
Memorie PCM
314 MB Preset/ 2 GB RAM
Conectori pentru pedale
1 x Jack 6.35 mm (damper), 1 x Jack 6.35 mm (Jack programabil), 1 x Jack 6.35 mm (pedala)
Secventer
16 piste MIDI + 16 piste Audio
Numar Sunete (Preset)
1792 programe/512 combinatii/78 drumkit
Intrari audio
2 x Jack 6.35 mm, 1 x S/P DIF
Iesiri Audio
2 x Jack 6.35 mm (Main out), 4 x Jack 6.35 mm (Individual), 1 x Jack 6.35 mm (Casti), 1 x S/P DIF
MIDI
In, Out, Thru
USB
2 x USB A, 1 x USB B
Lungime
122 cm
Latime
37.1 cm
Inaltime
14.8 cm
Greutate
21.1 kg

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: