Korg SQ-64 - Step sequencer

SQ-64
Cantitate

Anunta-ma cand este disponibil

Adauga la lista dorintelor

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
Compara

Am o intrebare!

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

CREAZA-CANTA-CONTROLEAZA

Treceți la un nou nivel de conectivitate și control nemaiintalnit.

SQ-64 este un step sequencer polifonic incredibil de puternic și compact, cu comenzi intuitive practice și opțiuni de editare amanuntita pentru a vă oferi toată flexibilitatea și puterea necesara proiectelor tale muzicale.

Cu matricea de 64 de pasi, afișajul OLED clar, carcasa din aluminiu robust și elegant, o mulțime de conexiuni și o varietate de moduri și caracteristici, SQ-64 va deveni piesa centrală a setupului tau oferind control total asupra tuturor instrumentelor utilizate, astfel încât  vă  veti puteți concentra asupra muzicii.

Conexiuni? Nici o problema.

În ciuda dimensiunilor sale reduse, SQ-64 are o conectivitate de neegalat ce vă va permite să controlați cu ușurință  toate echipamentele analogice și digitale. MIDI IN (x1) și OUT (x2), micro USB tip B, Sync IN & OUT, 3 track-uri Melody individuale cu ieșiri MODULATION, PITCH și GATE și o pistă DRUM cu 8 ieșiri individuale, trigger pentru controlul sintetizatoarelor analogice, Eurorack și drum machine-uri.

Fiecare track Melody (x3) are 16 pattern-uri de până la 64 de pași fiecare, iar track-ul Drum (x1) are 16 Sub-track-uri, cu până la 64 de pași fiecare, ce pot fi redate, înlănțuite și editate într-o varietate de moduri.

Track-urile Melody si pattern-urile pot fi editate utilizand diferite moduri (GATE, PITCH and MODULATION) pentru a alterna sunetul transmis de catre sequencer catre fiecare pas in noi moduri creative.

Iesirile track-ului DRUM pot fi calibrate pentru a se potrivi polarității și tensiunii device-ul host.

Iesirile track-ului DRUM pot fi calibrate pentru a se potrivi polarității și tensiunii device-ul host.Conexiunile audio Sync In & Out vă vor permite să controlați fără probleme toate celelalte echipamente Korg, cum ar fi seria de sintetizatoare volca, minilogue, monologue, minilogue xd, prologue și multe altele!

ONE TO RULE THEM ALL

Fie că sunteți un fan al sintetizatoarelor analogice, sintetizatoarelor semi-modulare Eurorack, drum machine-urilor digitale sau faceți totul pe DAW cu pluginuri digitale, SQ-64 vă va oferi un control practic instant și precis al tuturor device-urilor listate.

SQ-64 are 64 de butoane Step iluminate cu LED-uri, ce nu numai că vă permit să vedeți imaginea de ansamblu, dar va ofera posibilitatea unei editari super rapide și satisfăcătoare, cu butoanele sale de encoder și functiile sale MODE ce vă vor simplifica toate operatiunile. Fiecare pas are iluminare secventiala; cu cât valoarea modulației este mai mare, cu atât butonul va lumina mai puternic pentru a vă oferi o vizualizare clară asupra a ceea ce se întâmplă în secvență.

Afișajul OLED este clar, luminos și vizibil din orice unghi, astfel încât să puteți avea acces la toate informațiile de care aveți nevoie, indiferent dacă produceti muzică acasă, în studio sau cântați live!

Cele 3 track-uri Melody includ o ieșire MODULATION, astfel încât fiecare pas al secvenței dvs. poate crea modulații complexe pe device-ul extern ales, extinzând în mare măsură opțiunile și posibilitățile de creare a sunetului. 

Nu a fost niciodată mai ușor să creezi patternuri de acorduri polifonice, melodii, poliritmuri complexe și modulații din mers și să le înregistrezi ca date pe fiecare dintre cele 64 de sloturi de proiect disponibile.

CONTROL ÎN TIMP REAL

SQ-64 nu vă va permite doar să creați secvențe incredibile; acesta include mai multe funcții și moduri care vă vor permite să editați din mers și să sincronizati orice echipament în timp real.

Matricea cu 64 de paduri poate fi, de asemenea, utilizat ca o claviatura, permițând utilizarea mai multor preseturi  pentru o flexibilitate maximă (mai multe game pot fi atribuite la oricare dintre acestea și o serie de alți parametri pot fi ușor modificați)

- Keys: aspectul dvs. tradițional de pian.

- Isomorphic: notele sunt afișate simetric în rânduri, puteți transpune cu ușurință același pattern-urile de acord în sus și în jos, fără a-i schimba forma

- Octaves: o gama afișată în 3 octave diferite pe fiecare rând

MERGI MAI DEPARTE

Cu puternicul său Arpeggiator încorporat, puteți aduce cu ușurință la viata pattern-uri interesante tilizand pluginurile dvs. din DAW, sintetizatoare analogice sau digitale, pentru inspirație imediată.

Evadati cu cele 4 moduri de redare secvențiala alternative! Reverse, Bounce, Random și Stochastic ce pot fi selectate independent si transmise către fiecare track pentru a adăuga varietate și intrigă.

Toate pattern-urile dvs. pot fi  de asemenea înlănțuite si bagate in loop-uri, făcând din SQ-64 dispozitivul suprem pentru live machine!

ELEGANT SI DURBIL

În ciuda gamei sale largi de caracteristici, comenzi și conexiuni, SQ-64 are o grosime de doar 18 mm (38 mm incluzand butoanele și picioarele din cauciuc).

Acesta se ascunde într-o carcasa din aluminiu solid extrem de portabil și elegant, dar robust.

  • Korg SQ-64 este alimentat prin USB sau adaptor extern de 9V DC, o gamă de opțiuni de alimentare oferă atât versatilitate, cât și flexibilitate.
Intrari
SYNC IN
Iesiri
SYNC OUT, CV GATE, CV PITCH, CV MOD, TRIG OUT
MIDI
In, Out
USB
Micro USB Tip B
Tip
Solutie curatare
Alimentare
9V
Dimensiuni
341 x 119 x 39 mm
Secventer
64 pasi
Greutate
2 Kg

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie:

Vox VAC-19 Class A Cable - Cablu chitara electro-acustica

Nota:
0 recenzii
130,00 lei
Korg RK-100S 2 Red - Keytar
  • In curand!

Korg RK-100S 2 Red - Keytar

Nota:
0 recenzii

Samson Tourtek TIL20 - Cablu instrument

Nota:
0 recenzii
60,00 lei

Samson Tourtek TIL10 - Cablu instrument

Nota:
0 recenzii
50,00 lei

Korg NTS-1 - Sintetizator

Nota:
0 recenzii
550,00 lei

Vox VGC-13 Class A Cable - Cablu chitara

Nota:
0 recenzii
110,00 lei

Samson Tourtek TI20 - Cablu instrument

Nota:
0 recenzii
60,00 lei

Vox VGS-50 - Cablu chitara

Nota:
0 recenzii
55,00 lei

Samson Tourtek TI10 - Cablu instrument

Nota:
0 recenzii
50,00 lei

Vox VAC-13 Class A Cable - Cablu chitara electro-acustica

Nota:
0 recenzii
110,00 lei

Samson Tourtek TIL25 - Cablu instrument

Nota:
0 recenzii
70,00 lei

Samson Tourtek TI1 - Cablu instrument

Nota:
0 recenzii
25,00 lei

Vox VBC-19 Class A Cable - Cablu chitara bass

Nota:
0 recenzii
130,00 lei

Samson Tourtek TI15 - Cablu instrument

Nota:
0 recenzii
55,00 lei

Vox VCC-90 Coil Cable Black - Cablu chitara

Nota:
0 recenzii
110,00 lei

Vox VBC-13 Class A Cable - Cablu chitara bass

Nota:
0 recenzii
110,00 lei