• KORG Prologue 8 - Sintetizator Korg - 2
  • KORG Prologue 8 - Sintetizator Korg - 3

KORG Prologue 8 - Sintetizator

4.900,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
PROLOGUE-8
Cantitate

Anunta-ma cand este disponibil

Adauga la lista dorintelor

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 490 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 490 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 98,00 lei .


Am o intrebare!

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Un sintetizator varf de gama din noua generatie. Reperul absolut multi-voce, multi-timbru, multi-engine.

prologue este un sintetizator profesional, programabil in cel mai mic detaliu, care contine toate functiile specifice acestui tip de produs. Precedat de modelele polifonice cu 4 voci, minilogue si cele monofonice, monologue, acest sintetizator este mult asteptatul varf de gama al acestei categorii: prologue.
prologue este un sintetizator analogic echipat cu o claviatura de dimensiune intreaga. Construit cu circuite analogice puternice mostenite de la modelele din seriile anterioare, impreuna cu un motor de sunet nou multi-engine, dezvoltat special pentru acest model, si un set de efecte superbe pe baza de DSP, prologue extinde varietatea de sunete ce le puteti obtine si posibilitatile de editare a parametrilor din partea utilizatorului.

Aceasta serie este compusa din doua modele care acopera nevoile muzicienilor atat pe scena, cat si acasa, la studio sau in turneu: prologue-16 cu 61 clape 16 voci si prologue-8 cu 49 de claoe 8 voci. Aceste instrumente sunt capabile de a crea sunete care depasesc capabilitatile sintetizatoarelor analogice actuale.

Caracteristici principale:

- Circuit de sinteza analogica 16/8-voci
- Noul model de motor de sunet multi-engine cu trei moduri de functionare: noise, VPM si user
- Efecte digitale de inalta calitate
- O noua interfata API (Application Programming Interface) cu acces public pentru crearea de oscilatoare si efecte
- Noul efect analog L.F. COMP. (Low Frequency Compressor) (doar prologue-16)
- Suport bi-timbral
- Moduri de voce care permit recombinarea flexibila a acestora
- Arpegiator echipat cu o varietate de moduri si posibilitati de configurare
- Functia Program Sort permite accesul rapid la cele 500 de programe
- Claviatura natural touch de inalta calitate, fabricata in Japonia
- Functia de osciloscop permite afisarea in timp real a formei de unda
- Corp solid si elegant, fabricat cu aluminiu si lemn
- Sincronizati cu alt groove machine pentru sesiuni de improvizatie
- Seria include un model cu 16-voci 61-clape si un model cu 8-voci 49-clape

 

 

Sunet analog cu 16/8-voci

prologue este un sintetizator polifonic analog cu 8 sau 16 voci. Dezvoltarea de sintatizatoare analog KORG din ultimii ani a culminat cu crearea lui prologue, care a fost fabricat folosind 11000 de componente electronice discrete. Chiar daca prologue este un instrument varf de gama, acesta isi pastreaza aspectul si accesibilitatea precursorilor sai. Acesta va pune la dispozitie circuite analog pure, calitate impecabila a sunetului si prezenta uluitoare, cu totul aparte fata de alte sintetizatoare polifonice, iar in acelasi timp pastreaza interfata intuitiva de la minilogue si monologue, oferind astfel acces facil unei lumi vaste a sintezei analogice.

prologue foloseste o structura 2VCO + MULTI ENGINE, 1VCF, 2EG, 1VCA, si 1LFO. Pe langa circuitul original, distinctiv, cu functii precum wave shaping pentru a da forma dorita armonicelor oscilatorului si comutatorul pentru functia sync/ring, prologue vine de asemenea dotat cu un filtru trece jos (two-pole) cu claritate imbunatatita, drive care adauga distorsiune puternica si un switch pentru functia low cut (high pass). Fiecare detaliu preluat de la minilogue si monologue a fost imbunatatit la prologue. Sunetul acestuia acopera toate posibilitatile sonice: bas gras si prezent, lead-uri puternice si pad-uri superbe, tot ceea ce ai putea dori de la un sintetizator polifonic.

Noul motor de sunet multi-engine

Ingeniozitatea de care prologue da dovada depaseste designul sau analog. Noul motor de sunet multi-engine figureaza ca VCO3, adaugand forme de unda digitale si FM. Acest multi-engine este echipat cu trei motoare de sunet distincte, poate fi combinat cu VCO-uri analog pentru a extinde vastul sau potential sonic peste capacitatile oricarui sintetizator analog.

Generator noise

Sunt patru tipuri de generator noise, indispensabile pentru sunetele percusive sau efecte audio. Experimentati diferitele schimbari in nuanta a sunetului noise produse direct de catre filtrarele digitale.

Oscilator VPM

Oscilatorul VPM (Variable Phase Modulation) / FM a fost creat special pentru prologue. Sunetele sale metalice, ascutite, cu armonice complexe nu ar fi putut fi obtinute niciodata prin mijloace analogice. Cu 16 tipuri de ocilatoare si potentiometrul de control SHAPE, veti fi ghidati intuitiv prin complexitatea procesului de sound design. Combinati aceste forme de unda cu exceptionalele filtre analog disponibile si pregatiti-va pentru sunete ce nu ati crezut ca pot exista.

Oscilator user

Oscilatorul user va permite sa incarcati programe de oscilator create de catre dumneavoastra. Aveti la dispozitie sasesprezece pozitii pe care le puteti folosi, si un oscilator de tip morphing wavetable oscillator este presetat din fabrica.

Efecte digitale

Efectele digitale de calitate inalta sunt sustinute de procesarea impecabila 32-bit floating-point si adauga un finisaj aparte sunetului oferit de prologue. Cu doua unitati de efect disponibile (efect de modulatie si efect delay/reverb) puteti alege dintr-o varietate de optiuni precum chorus, ensemble, delay warm tape sau diferite efecte de reverb. Pozitiile user pentru efecte va permit sa incarcati propriile creatii in programele de efect.

Personalizare utilizator

Prologie ofera un SDK (Software Development Kit) ce permite dezvoltatorilor sa programeze, customizeze si sa extinda capabilitatile efectelor digitale si a motoarelor de sunete, acesta fiind disponibil pentru descarcare incepand cu primavara anului 2018. Prologue dispune de 16 slot-uri pentru oscilatoare user si 16 slot-uri pentru efecte user, utilizatorii putand folosi aplicatia Librarian pentru a incarca noi oscilatoare si programe.

Ce tipuri de sunete vei crea prin combinarea oscilatoarelor digitale cu sinteza analog? Poti crea programe originale si partaja codul sursa. Incepe cu un cod sample pus la dispozitie de catre KORG. Prologue iti apartine.

Comp/booster analog

VU meter este disponibil doar pentru prologue-16, fiind noul efect de tip master L.F. COMP. Acesta este un compresor/booster de gama joasa ce foloseste un circuit analog, oferind o senzatie de prezenta masiva ce nu poate fi obtinuta prin folosirea unui EQ simplu. Vei remarca in mod special diferenta in performantele unde se foloseste volumul ridicat, cum ar fi concertele sau performantele live.

Bi-timbral

Prologue este in sintetizator bi-timbral ce iti permite sa folosesti doua programe simultan. Pe langa layer si split, poti folosi functia crossface pentru realizarea tranzitiilor intre timbrul principal si cel secundar.

Moduri voice

Prologue include moduri voice ce permit combunarea a 16 sau 8 voci. Modul standard POLY iti permite sa alegi note cu o polifonie de pana la 16 sau 8 note. Modul MONO este ideal pentru bass, folosind sub-oscilatoarele. Modul UNISON permite generarea tonurilor prezente de tip lead iar CHORD permite redarea de acorduri folosind un singur deget. Impreuna cu potentiomentrul KNOB, poti folosi aceste moduri pentru a obtine o multitudine de efecte.

Patru moduri voice

- POLY: Functioneaza ca un sintetizator de tip polifonic cu pana la 16 sau 8 voci. Porneste potentiomentrul VOICE MODE DEPTH pentru a comuta la modul DUO, iar instrumentul va functiona in unison ca un sintetizator poly cu pana la 8 sau 4 voci.
- MONO: Functioneaza ca un sintetizator mono cu sub-oscilator.
- UNISON: Functioneaza ca un sintetizator mono de tip unison.
- CHORD: Reda acorduri.

Arpegiator

Puternicul arpegiagor deschide o lume unde inspiratia e infinita. Dispune de patru octave si sase tipuri de apregiatoare ce includ si setul manual. Incepand cu frazele care anterior nu puteau fi folosite pe claviaturi, arpegiatoarele pot juca un rog versatil in procesul creativ.

Sortarea programelor

Functia de sortare a programelor iti permite sortarea in functie de diversi paramentri a peste 500 de programe. Poti sa le sortezi in functie de categorie, aflabetic, sa folosesti LIKE pentru a vizualiza programele marcate ca favorite, FREQUENT pentru sortarea in functie de frecventa de accesare sau ENVELOPE pentru a le sorta in functie de durata notelor. Avand de ales dintre opt metode de sortare, vei putea identifica rapid sunetul dorit, fara a intrerupe tempo-ul sau procesul de lucru.

Opt metode se sortare

- PROG NUM: Sortare in funtie de numarul programului.
- CATEGORY: Sortare in functie de categoria programului.
- ALPHABETICAL: Sortare aflabetica.
- LIKE: Sortare in functie de programele marcate ca favorite.
- FREQUENT: Sortarea in functie de frecventa de utilizare.
- ENVELOPE: Sortare in functie de lungimea notelor.
- RANDOM: Sortare aleatoare.
- LIVE SET: Sortarea programelor alocate unui set live.

Claviatura de calitate inalta fabricata in Japonia

Atentia acordata la detalii este aceea la care va puteti astepta cand vine vorba de varfurile de gama, atentie de care beneficiaza si prologue inclusiv cand vine vorba de calitatea componentelor si de design.

Claviatura natural touch este fabricata in Japonia din materiale de calitate inalta si va pune la dispozitie acelasi tuseu superb si senzatie tactila de care beneficiaza sintetizatoarele workstation high-end KORG.

Liniile designului pentru prologue emana frumusete, o prezenta specifica sintetizatoarelor boutique si redefineste aspectul vizual al sintetizatoarelor clasice. Panoul frontal din aluminiu negru, cu un finisaj special de tip hairline, prezinta acelasi profil precum minilogue. Potentiometri metalici permit reglajul precis al parametrilor, indicatori argintii diamond-cut si panourile laterale din stejar sunt unele dintre detaliile care denota calitatea inalta al acestui instrument Made in Japan.

 

Tip sintetizator
Analog
Numar clape
49
Tip Claviatura
Usoara
Polifonie (max.)
8
Tip sinteza
Analog
Conectori pentru pedale
2 x Jack mare (6.35 mm - Expression, Damper)
Numar Sunete (Preset)
500
Intrari audio
1 x Jack mic (3.5 mm - Sync in)
Iesiri Audio
2 x Jack mare (6.35 mm - Audio out), 1x Jack mic (3.5 mm - Sync out)
MIDI
In, Out
USB
Da (Tip B)
Lungime
70.9 cm
Latime
34.8 cm
Inaltime
11.8 cm
Greutate
7.5 kg

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: