Korg Korg GA-50 - Acordor

Cod Produs: GA-50 Ai nevoie de ajutor? 0726 268 742 / 021 456 12 90
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Un acordor simplu, ce inglobeaza o multitudine de optiuni.
The GA-50 este acordorul ideal pentru utilizarea zilnica.

GA-50 este acordorul standard pe care KORG il recomanda pentru utilizarea zilnica. Noul afisaj dispune de suprafata mai mare pentru afisakul numelor notelor, fiind mai usor de citit. Produsul inglobeaza functionaliate maxima intr-un corp compact, subtire, oferind acordaj de inalta precizie in orice situatie.

Afisaj mai clar, cu un indicator al notelor de dimensiuni mai mari.

Afisajul LCD al acorodului afiseaza numarul coardei si al notelor in centru. Acest afisaj are dimensiuni mai generoase decat la modele anterioare, oferind astfel o vizibilitate imbunatatita. Afisajul de tip ac ilustreaza datele corect si rapid. Modul de operare este simplu, fiind usor de inteles chiar si pentru un incepator.

Moduri chitara/bass oferite, compatibilitate pentru chitare cu 7 corzi si basuri cu 5 si 6 corzi.

Puteti selecta fie modul chitara sau bas. In fiecare mod, numarul corzii este afisat langa nota, permitand acordajul corect si rapid. Modul chitara ofera compatibilitate pentru chitarele cu 7 corzi, iar modul bas pentru modelele Low-B si high-C. Acordajele de tip "drop tuning" sunt de asemenea compatibile, permitand detectia notelor in raza de 1-5 semitonuri mai jos.

Modul "Sound out", pentru momentele cand se schimba corzile.

Cu un ton de referinta produs de catre difuzorul incorporat, modul Sound Out oferta nu doar o referinta sonora, ci si una vizuala. Aceasta functie este avantajoasa in mod special atunci cand se inlocuiesc corzile, din moment de se poate incepe acordajul in timpul ascultarii tonului de referinta, facand ajustari fine in modul meter.

Iesirea jack permite acordajul chiar si in timpul performantelor.

GA-50 este echipat cu o iesire jack. Conecteaza-ti chitara la intrarea jask si amplificatorul la iesirea jack pentru a verifica acordajul chiar si in timpul performantelor.

Crestere substantiala a duratei de viata a bateriei

GA-50 permite pana la 135 de ore de operare continua. Il poti folosi cu incredere chiar si in timpul sesiunilor lungi de studiu. Atunci cand capacitatea bateriei scade, pe display va aparea un marcaj anuntandu-te ca este timpul sa inlocuiesti bateriile.

Se poate pozitiona cu usurinta pe un stativ de note.

Un nou mecanism reduce posibilitatea de rasturnare, scazand sansele ca produsul sa alunece si sa cada atunci cand este positionat pe un stativ de note. Vei putea astfel sa te concentrezi pe performanta in sine fara a mai avea grija ca acordorul ar putea cadea.

Functii de salvare automata a datelor si oprire.

Functia de salvare automata The memory backup calibrarea si setarile modului sound out chiar si atunci cand se opreste acordorul. (Setarile sunt reinitializate doar atunci cand se schimba bateriile). Modul de oprire automata opreste alimentarea atunci cand trec 20 de minute de la ultima oara cand s-a primit semnal de intrare.

Design stilat, functionalitate excelenta

Stativul pliabil permite acordorului sa fie mai stabil. Capacul posterior a fost proiectat ca si parte integranta a produsului, astfel incat nu trebuie sa isi faci grij ca acesta s-ar putea pierde atunci cand se inlocuiesc bateriile.

Tip Accesoriu: Acordor cromatic

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!

close

A fost adaugat in wishlist!