Korg Korg VOLCA-OKGO - Sintetizator

-20%
700,00 Lei   560,00 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: VOLCA-OKGO Ai nevoie de ajutor? 0726 268 742
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Video
  • Review-uri (0)

 

 

Un parteneriat puternic între Korg şi OK Go – o ediţie specială Volca Sample.

Un pachet de 100 de samplere atent selectate de pe ultimul album OK Go intitulat "Hungry Ghosts", ediţia limitata OK Go Volca este acum aici. Puteţi edita numeroasele tonuri de la OK Go, precum linia vocala a piesei "I Won't Let You Down" sau linia de bass a piesei "The Writing's On the Wall" sau aranja pentru a crea muzică. Foarte simplu de a crea sau mixa versiunea dumneavoastră de OK Go sau pentru a remixa întreaga piesă folosind funcţia de înregistrare step-based de pe Volca Sample.

„Ediţia limitată Korg Volca OK Go vine încărcată cu tonurile de pe albumul Hungry Ghosts . Acolo sunt tonurile ce noi le-am folosit pentru a crea acest album şi te încurajăm să îţi faci propria muzică cu ele. Volca sample a fost creată de Tatsuya Takahashi şi echipa sa de la Korg în Tokyo, şi Taku Sakaguchi a creat graficile pentru această ediţie specială. Sperăm să îţi găseşti inspiraţia. Cântă!”

— Damian Kulash / OK Go
“Ok Go este o formaţie extraordinară o gamă diversificată de stiluri ce nu se limitează doar la muzică (muzică, videoclipuri, performanţe live, colaborări..) Nu ar fi grozav dacă ar elibera nu numai piesele ci şi instrumentele folosite? Nu ar fi extraordinar ca fiecare să facă cânte un remix OK Go ? Şi nu ar fi o declaraţie puternică dacă ar recreea exteriorul acestui instrument? Toate aceste gânduri le-am impus acestui proiect. Acum te poţi distra cu rezultatul final. Volca Sample OK Go Edition”
— Tatsuya Takahashi / KORG

Sunetul si aspectul disctinctiv OK GO

 

100 de tonuri diferite OK Go

O sută de chitări, chitări bas, tobe şi sintetizatoare şi fraze vocale ce au fost folosite la crearea ultimului albumu intitulat "Hungry Ghosts" de la formaţia OK Go, sunt incluse în ediţia limitată de la volca. În primul rând veţi putea asculta aceste samplere semnate de OK Go.

Veţi putea edita aceste samplere după cum vă aşteptaţi de la seria volca. Puteţi crea o melodie completă prin ajustarea parametrilor precum lungime, frecvenţă şi nivel.

Cum cei de la Ok Go ne-au dăruit melodii, videoclipuri şi performanţe live ce nu au mai fost văzute şi auzite până acum, puteţi folosi această unitate cu tonurile OK Go pentru a crea muzică ce nimeni nu a mai auzit până acum.

*Folosind aplicaţia dedicată AudioPocket iOS, puteţi încărca samplerele proprii. Descărcaţi aplicaţia de pe site-ul oficial. Click aici pentru mai multe informatii.

Grafică creată de designer-ul oficial OK Go

Imaginea vizuală a trupei OK Go este cool, pop, colorată şi nebună. Acest lucru unic s-a aplicat şi seriei limitate de la volca sample. Tot design-ul grafic a fost creat de Taku Sakaguchi, designer-ul japonez ce se ocupă de artwork-ul oficial al trupei OK Go.

Website Oficial Taku Sakaguchi

Un card cu autografele celor de la OK Go este inclus în pachet

Acest lucru este valabil doar pentru primele 3000 de unităţi produse, un certificat numerotat cu autografele celor patru membri ai trupei OK Go.

Un Sample sequencer ce vă oferă libertatea de a crea tonuri şi melodii

Control puternic asupra tonului

Un total de 11 parametri ce pot fi ajustaţi după preferinţele dumneavoastră. Pentru toţi aceşti paramateri puteţi folosi miscarea sequencer-ului (paşilor) ce vă permite să creaţi în timp real schimbări alea tonurilor.

Adiţional la aceşti parametrii există un izolator analog ce permite să adăugaţi sau să tăiaţi din plaja de frecvenţe joase sau înalte, de a inversa modul de redare a paşilor înainte sau invers şi un efect de reverb. Aceşti parametri oferă o gamă variată de sunete şi variaţii muzicale simplu şi rapid.

Intuiţia de la volca sequencer este extraordinara pentru impovizaţii

Pasul sequencer-ului este proiectat pentru a fi uşor de editat şi permite cu mare uşurinţă să improvizaţi prin adăugarea sau ştergerea paşilor. Puteţi folosi până la 16 paşi pentru înregistrare rapidă sau înregistare în timpul performanţei live. Combinaţi secvenţele realizate pentru a crea modele de piese.

Funcţia Active Step vă oferă libertatea de a însera sau şterge în timp real paşi din interiorul buclei. Funcţiile Step Jump şi Swing va crea groovul piese si permite să acceleraţi sau să înfrânaţi beat-ul. Volca sample vă permite să improvizaţi într-un mod dinamic performanţa.

Despre OK GO

OK GO este o trupa pop rock formata in 1998 de catre Damian (voce si chitara) si Tim (bas) in Chicago, iar in prezenta activeaza in Los Angeles. Pana acum au lansat 4 albume. In 2006, videclip-ul produs chiar de catre ei "Here It Goes Again" a devenit hit pe YouTube, si a fost recunoscut de catre YouTube Video Awards si de catre MTV Video Music Awards, iar anul urmator au castigat un Grammy.

Website Oficial OK GO

Despre seria Korg Volca

Un hardware comact cu un puternic motor de sunete a unui synth analog şi un mod intuitiv şi uşor aceasta este seria volca. Alimentat de baterii şi cu un difuzor încorporat înseamnă ca vă puteţi bucura de el oriunde. Folosit în performanţe live sincronizat cu multiple unităţi volca puteţi crea si producţii muzicale ca şi un plug-in analog pentru DAW (Digital audio workstation – workstation audio digital).

volca sample
Un sequencer sampler ce vă permite a controla până la 100 de suntele semplate.

volca keys
Un sintetizator analog de lead cu un motor standard analog de tonuri ce suportă polifonie.

volca bass

Un sintetizator de bas analog ce generează tonuri de bas cu un prezenţă deosebită.

volca beats
O masina de ritmuri de tobe analog ce produce un sunet solid de tobe.

 

Scrie un review


Suport clienti 10.00 - 18.00

0726 268 742 office@mcmusic.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

close

A fost adaugat in wishlist!