Casio MZ-X300 - Sintetizator

Economisesti 20%
2.800,00 lei 3.500,00 lei
cu TVA
MZ-X300K7
Cantitate

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite
  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module TBI Bank 2.0.3

153.64 Lei x 24 rate

INTERPRETEZI. CREEZI. INSPIRI.

Seria MZ-X succede MZ-2000 al Casio. Vă va stimula creativitatea prin intermediul unui sunet autentic, un ecran Color Touch intuitiv și control. Această nouă orgă cap de serie este POTRIVIT pentru a stimula muzicieni din întreaga lume să presteze, creeze și să inspire mai mult ca niciodată.

CALITATE SUPERIOARĂ A SUNETULUI

Sintetizatorul MZ-X300 oferă peste 900 de tonuri de calitate ridicată, acoperind o varietate largă de instrumente. MZ-X300 vă oferă posibilitatea de a cânta orice stil de muzică doriți. Tonurile de chitară includ fret noise, slide-uri și body slap. Tonurile de bass includ un glissando fin de la notă la notă. Noua opțiune Versatile Tones oferă nuanțe ce transmit un sunete similare cu cele ale instrumentelor reale.

Sunetele pot fi modificate cu ușurință pentru a fi adaptate gusturilor dumneavoastră mulțumită display-ului, potențiometrelor și sliderelor. Puteți alege din 20 de efecte pentru orice ocazie.

TONEWHEEL VIRTUAL

Sintetizatorul MZ-X300 este visul oricărui compozitor. Înregistrați-vă compozițiile cu un MIDI recorder de 16 piste cu o suită întreagă de opțiuni pentru mixaj și editare alături de procesoare de efecte și înregistrare audio USB. Selectați un ansamblu de instrumente, adăugați linia melodică, conectați un microfon și salvați piesa într-un fișier WAV gata de upload.

RITMURI AUTENTICE

Sintetizatorul MZ-X300 conține sute de ritmuri flexibile și realiste reprezentând majoritatea stilurilor muzicale din lume. Include ritmuri globale precum cele Latino, Middle East, European, Asian precum și un spectru întreg de pop, jazz, rock, dance. Aceste ritmuri conțin intro-uri multiple, outro-uri și variații și detectează acordurile potrivite pentru a completa ansamblurile de acompaniament. Sunt ideale pentru interpretarea solo, compoziție sau pentru a vă bucura de un jam session alături de o formație virtuală de muzicieni profesioniști.

ATINGEȚI, ROTIȚI ȘI APĂSAȚI

Interfața Color Touch de 5.3 țoli vă plasează pe scaunul șoferului și vă ușurează metodele de navigare prin MZ-X300. Sunteți întotdeauna la câteva atingeri distanță de oricare funcție esențială iar selectarea tonurilor sau ritmurilor este mai simplă ca niciodată. Bucurați-vă de unelte vizuale interactive precum mixere, funcțiile sintetizatorului, controlul de efecte și altele. Poate fi utilizat și ca un controller X/Y pentru filtrele și efectele încorporate, deținând controlul ăe doi parametri cu doar o singură atingere. Textul de pe ecran e de dimensiuni mari ușurând citirea din orice unghi.

Design-ul stilizat de"Cockpit" este bine amplasat cu cele mai importante opțiuni de control la îndemână. Alături de ecran aveți acces la toate potențiometrele, sliderele și butoanele. Butoanele luminate vă permit un acces mai ușor în așa fel încât să vă mențineți concentrarea asupra activității muzicale.

Stocați și salvați setările preferate prin intermediul unor 8 butoane Registration. Un buton Registration poate conține ritm, ton, efect, tempo, transpunere și multe alte setări. Organizați-vă setările pentru a avea acces rapid în caz de spectacol și stocați până la aproape douăsprezece grupuri (banks) de opt înregistrări per grup pentru flexibilitate.

PADURI MULTIFUNCȚIONALE

MZ-X300 dispune de patru paduri multifuncționale. Inițial veți descoperi că puteți adăuga elemente distractive și creative compozițiilor. Pe măsură ce le cercetați veți observa posibilitățile de îmbogățire și îmbunătățire a compozițiilor și a prestației live.

SAMPLING

Puteți înregistra rapid și la calitate ridicată vocea de la orice sursă cu ajutorul mufei pentru microfon și puteți să o asociați pad-ului. Creati-vă propriul set de tobă personalizat, inregistrați propriile armonii vocale sau creați-vă propriul soundboard de sample-uri pe care să le folosiți în timpul interpretării.

FRAZE

Pad-urile pot declanșa și fraze muzicale. Puteți crea fraze sau puteți utiliza preset-urile incluse pentru mai multe instrumente și genuri. Veți descoperi melodii, ritmuri de tobe, arpegii și altele. Pentru a face aceste fraze mai versatile, ele pot fi transpuse automat pentru a se potrivi cu acordul executat.

Fiecare pad poate fi personalizat. Puteți combina aceste funcții într-un layout personal declanșând sample-uri, efecte sonore și fraze, totul prin intermediul unui singur set de patru pad-uri.

DIFUZOARE

Sistemul audio al MZ-X300 cu bass-reflex difuzează sunete cu o putere de 40 de wați, oferind un sunet clar și bogat la orice nivel. Este dotat cu un egalizator de patru benzi pentru a facilita adaptarea sunetului dorit în funcție de nevoi, asigurându-vă că sintetizatorul va suna întotdeauna la nivelul dorit.

Tip Claviatura
Clape usoare cu velocitate
Numar clape
61
Polifonie (max.)
128
Numar Sunete (Preset)
900
Numar Style-uri (Preset)
280
Intrari audio
2x Jack 6.3 mm (L/Mono, R), 1x Jack (Mic)
Iesiri audio
2x Jack 6.3 mm (L/Mono, R)
MIDI
In, Out, Thru
USB
1 x USB tip B
Lungime
95 cm
Latime
40 cm
Adancime
15 cm
Greutate
7.6 Kg
Alimentare
24 V DC
Culoare
Negru
Alimentator inclus
Da
Putere
2 x 20 W
Efecte
Reverb, Chorus, Delay, Compresor, Eq
Iesire de casti
1 x Jack 6.35 mm
Tip Accesoriu
Sintetizator
Accesorii incluse
Stativ note
Conexiuni pedala
1 x Jack Mare (Sustain, Sustenuto), 1 x Jack Mare (Expression)
Sistem amplificare
Sistem audio cu 4 difuzoare
Recorder/Secventer
16 track-uri, Compatibil SMF

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

6 alte produse in aceeasi categorie: