Cine suntem?

M&C Musical Instruments Distributor SRL este cea mai mare firmă importatoare și distribuitoare de instrumente muzicale din România. Încă din 1997, anul înființării companiei, ne străduim să ne îmbunătățim în continuu serviciile și să continuăm să fim un partener de încredere pentru orice muzician, fie el profesionist sau amator și de a ne a face cunoscuți prin seriozitate și o foarte bună cunoaștere a pieței locale. 

 

În timp, am format o echipă tânără, puternică și motivată, formată din chitariști, basiști, toboșari, DJ și ingineri de sunet – ne-ar plăcea să ni te alături!

 

În momentul de față, sunt disponibile următoarele posturi:

Consilier vânzări - Office Center București

Consilier vânzări - Magazin Craiova

 


 

Căutăm un nou coleg pentru echipa M&C Musical – Office Center.

 

Îți oferim:

• Un mediu de lucru unic și atrăgător, cu posibilitatea de a fi în permanență la curent cu noutățile din industria muzicală din România și nu numai. 

• Un pachet salarial atractiv, în funcție de abilitățile și experiența ta, bonusuri de performanță, decontarea transportului și alte beneficii.

• Oportunități de dezvoltare profesională. 

• Reduceri preferențiale la achiziția produselor din oferta noastră.

 

Ce îți cerem?

Candidatul ideal trebuie să fie la fel de pasionat de muzică și instrumente muzicale ca și noi – trebuie să știi să conversezi și să asculți cerințele clienților, să le prezinți acestora oferta, ajutându-I să găsească produsul potrivit. Domeniul nostru este într-o continuă schimbare așa că dorința de a învăța și a fi mereu la curent cu ultimele apariții și trenduri îți va fi esențială. Cunoașterea unui instrument sau studiile într-un liceu sau universitate de profil nu sunt obligatorii însă pot constitui un plus. 

 

• Experiență în domeniul vânzărilor și a utilizării programelor de gestiune. 

• Entuziasmul, răbdarea și dorința de a învăța. 

• Bune abilități de comunicare, atât în scris cât și vorbit.

• Abilitatea de a lucra în echipă. 

• O atitudine pozitivă.

 

Responsabilitățile tale vor fi:

• Crearea și menținerea relațiilor cu clienții (atât end-user cât și corporate). Experiența in vânzări online este un plus. 

• Menținerea contactului cu partenerii alocați pentru a asigura satisfacția clientului.

• Atingerea și depășirea target-ului de vânzări. Creșterea vânzărilor pentru clienții existenți (cross/upselling).

• Elaborarea de soluții și oferte, în urma solicitărilor clienților. Analiza rapoartelor de vânzări și propunerea de acțiuni pentru îmbunătățirea serviciilor oferite.

 

Dacă ești de părere că te-ai potrivi în echipa noastră, ne-ar plăcea să discutăm! Trimite-ne un CV la adresa de email office@mcmusic.ro alături de o fotografie și o scrisoare de intenție, în care să ne spui, pe scurt, de ce crezi că ești candidatul potrivit. 


Căutăm un nou coleg pentru echipa M&C Musical Craiova.

  

Îți oferim:

             Un mediu de lucru unic și atrăgător, cu posibilitatea de a fi în permanență la curent cu noutățile din industria muzicală din România și nu numai.

             Un pachet salarial atractiv, în funcție de abilitățile și experiența ta, bonusuri de performanță, decontarea transportului și alte beneficii.

             Oportunități de dezvoltare profesională.

             Reduceri preferențiale la achiziția produselor din oferta noastră.

 

Ce îți cerem?

Candidatul ideal trebuie să fie la fel de pasionat de muzică și instrumente muzicale ca și noi – trebuie să știi să conversezi și să asculți cerințele clienților, să prezinți acestora oferta, ajutându-I să găsească produsul potrivit. Domeniul nostru este într-o continuă schimbare așa că dorința de a învăța și a fi mereu la curent cu ultimele apariții și trenduri îți va fi esențială. Cunoașterea unui instrument (chiar la un nivel elementar) sau studiile într-un liceu sau universitate de profil nu sunt obligatorii însă pot constitui un plus.

 

În magazin, vei participa, alături de colegii tăi la aranjarea și întreținerea magazinului și a produselor, reglarea și mentenanța acestora.

 

             De preferat, experiență în domeniul vânzărilor și a utilizării programelor de gestiune.

             Entuziasmul, răbdarea și dorința de a învăța.

             Abilitatea de a lucra în echipă.

             O atitudine pozitivă.

             O bună cunoaștere a limbii Engleze.

 

Dacă ești de părere că te-ai potrivi în echipa noastră, ne-ar plăcea să discutăm! Trimite-ne un CV la adresa de email office@mcmusic.ro alături de o fotografie și o scrisoare de intenție, în care să ne spui, pe scurt, de ce crezi că ești candidatul potrivit.

 

Te așteptăm!