Peavey VIP 3 - Amplificator Multi-Instrument

1.450,00 lei
cu TVA
FG03609452
Cantitate

Vei fi notificat printr-un email cand va scadea pretul la acest produs. Trimite

Adauga la lista dorintelor

  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen, Star BT sau BRD Finance. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 250 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.

Din nou Peavey Electronics revolutioneaza industria amplificatoarelor modeling. In premiera mondiala, va prezentam amplificatorul Variable Instrument Performance, VYPYR® V.I.P.

Acesta este primul amplificator din lume care contine modele de amplificator pentru chitara bas, chitara acustica si chitara electrica. Pentru prima data, datorita intrarii speciale Variable Instrument Input, puteti folosi acelasi amplificator pentru o varietate de instrumente.

V.I.P. nu doar se transforma cu succes dintr-un amplificator de chitara bas intr-un amplificator de chitara acustica si apoi intr-un amplificator de chitara electrica, ci ofera de asemenea chitaristilor acces la modele suplimentare de intrument. Folosind tehnologia adecvata, Peavey utilizeaza un procesor puternic 32-bit SHARC si circuite analog Transtube® pentru a obtine amplificatoarele modeling cu cel mai bun sunet posibil.

Nimic nu suna la fel de bine ca Vypyr. Toate efectele, modelele de amp si parametri pot fi accesate prin insusi acest amplificator, fara nevoia de a-l conecta la un calculator. Noul port USB bi-directional, pentru date si audio, va ofera o metoda simpla de inregistrare, stocarea optiunilor din preset-uri si este ideal pentru a repeta cu negative in timp ce acesta este conectat la calculatorul personal. Toate caracteristicile specifice seriei originale Vypyr au fost imbunatatite acum.

Mai multa putere, mai multe efecte, mai multe modele de amplificatoare, intrarea speciala Variable Instrument Input, modelele de instrument si toate celelalte caracteristici speciale va ofera Amplificatorul cu ”A” mare.

Tip
Amplificator chitara electrica
Format
Combo
Putere (RMS)
100 W
Amp modeling
36
Efecte
Da
Reverb
Da (digital)
Intrari
1 x 6.35 mm, 1 x 3.5 mm (AUX)
Bucla efecte
Nu
Iesire de casti
1 x 3.5mm
Dimensiune Difuzor
1 x 12 inch
Alimentator inclus
Da
Footswitch
Da (nu este inclus)
USB
1 x Tip B
Tip
Solid state
Configuratie Difuzoare
Peavey

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: