Kemper Kemper Profiler Stage - Procesor chitara profiler

7.500,00 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: PROFILER-STAGE Ai nevoie de ajutor? 0726 268 742 / 021 456 12 90
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

După ce a făcut furori pe toate scenele din lume în variantele head și rack, a venit timpul pentru o nouă versiune care transformă Kemper-ul într-o unitate mai portabilă și mai accesibilă ca niciodată!

Profilerul Kemper conține sute de variante de amplificări și rig-uri deja instalate. Profilat de muzicieni profesioniști și ingineri de sunet din studiouri de top de pe întreg mapamondul, selecția de primă mână a rigurilor din fabrică vă oferă accesul către cele mai rare și mai bune variante de amplificare din lume.
Fiecare profil este creat cu grijă de fiecare interpret setând amplificarea de referință și alegând combinația și poziționarea optimă de microfoane. Fiecare profil a trecut prin filtrul comparației și analizei al creatorului său. Fiecare profil va suna ca atunci când v-ați conectat chitara în amplificator prima oară în studio. Da, Kemperul va reacționa în funcție de chitara și stilul de interpretare, la fel ca amplificatorul original.

În studio
 
Amplificatorul Profiler revoluționează etapele specifice sesiunii de înregistrări. Preluând profilurile unui rig microfonat, chitariștii pot pentru prima oară să se mute de la un proiect la altul și sa revină oricând pentru diverse adăugiri sau duble. Închirați un studio profesional pentru una sau doua zile pentru a crea cele mai bune profiluri ale amplificatorului. Înregistrați mai târziu în proiectul dumneavoastră cu sunetul și senzația dorită mai devreme - fără sa fiți presați de timp și bani.
Reamping! Nu ar fi grozav sa reînregistrați track-urile cu același sunet și răspuns mai târziu când deja lucrați la mixajul final fără sa refaceți setările doar pentru că producătorul dorește să lucreze la altă piesă?

Pe scenă
 
Prestația live solicită efortul inițial de a crea profilurile în timp ce înregistrați următorul hit. Aveți posibilitatea de a suna ca pe disc fără sa realizați un setup complex pe scenă. Veți suna mai bine ca înainte pe PA.
Nu este necesar sa amplificați cabinetul punând microfon la difuzor, sound-ul de cabinet prin microfon este imortalizat pe profil, astfel nu este necesar sa transportați un cabinet pe scenă. Colegii de trupă și inginerul de sunet vă vor mulțumi.
Totuși, probabil veți fi atras de energia brută a unui cabinet în sala de repetiții și pe scenă. Kemper Profiler este pregătit și pentru această situație. Îl puteți conecta la cabinet printr-un amplificator solid state sau un amplifcator pe lămpi, prin de mufa de monitorizare a amplificatorului Profiler. Cabinetul virtual poate fi setat special pentru ieșirea din monitor pentru a preveni sunetul de amplificator sa treacă prin două cabinete simultan. Cabinetul virtual este încă activ pentru ieșirile principale conectate la PA.

Acasă
 
Studiul la domiciliu este dificil pentru majoritatea chitariștilor. Amplificatoarele pe lămpi analogice sună minunat doar la nivelul la care vecinul de la un km distanța se bucură de cele 10 minute de nebunie rock. Profiler sună bine la orice volum.
Conectați-l la sistemul audio disponibil sau la caști. Dispune de un efect dedicat pe nume "Space" ce va regla sunetul din căști în așa fel încât să sune plăcut și sa nu vă afecteze auzul. Acompaniați-vă cu piesele favorite conectând MP3 player-ul la mufa auxiliară împreună cu semnalul amplificatorului.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

close

A fost adaugat in wishlist!