Korg GM-1 - Metronom 2 Pack

280,00 lei
Ai gasit o oferta mai buna?
cu TVA
GM-1 2 PCS
Cantitate

Adauga la lista dorintelor

Compara

redeem
Cumparand acest produs online, poti acumula pana la 28 puncte de loialitate . Cosul de cumparaturi contine un total de 28 puncte ce pot fi transformate intr-un voucher de 5,60 lei .


  Plata in rate

Poți plăti în rate cu un card de cumpărături Raiffeisen sau Star BT. Detalii aici!

  Politici de livrare

Îți oferim livrare gratuită prin curierat rapid pentru orice comandă de peste 299 RON.

  Garantie

Unde este aplicabil, oferim o garanție de 24 de luni pentru orice defect de fabricație.


Credit module tbi bank 3.3.5

70.00 Lei x 4 rate

GM-1 este un metronom ultra-compact pe care îl puteți așeza pe o ureche în același mod ca și cu căștile. Folosiți mai multe dispozitive GM-1 și toată lumea ascultă, astfel încât să poată exersa cu același tempo sincronizat. Acest lucru face posibilă utilizarea GM-1 pentru antrenamente de grup, cum ar fi fanfare sau echipe de dans, și pentru repetiții în care trebuie să vă deplasați. Casca de tip canal se potrivește confortabil și sigur în ureche, permițându-vă să auziți clar sunetul metronomului în mijlocul sunetului ambiental. Folosiți GM-1 pentru a ajunge la acel moment fantastic în care toată lumea poate simți pe deplin ritmul și ritmul corect, astfel încât trupa și colegii dvs. să rămână sincronizați pe tot parcursul spectacolului.

În ciuda corpului său de dimensiuni foarte mici, GM-1 oferă aproximativ 100 de ore de funcționare continuă folosind o baterie litiu tip monedă CR2032. Bateria poate fi ușor înlocuită prin deschiderea și închiderea capacului situat pe partea din spate a corpului.

Pachetul contine 2 metronoame.

Format
Digital
Registru
30-252 bpm
Alimentator inclus
Nu
Baterii
1 x CR2032
Dimensiune
2.2 cm x 4.9 cm x 2.2 cm
Material
Plastic
Greutate
9 g

Coduri Specifice

chat Comentarii (0)