Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre mcmusic.ro
Accepta cookies

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma M&C Musical Instruments Distributor SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. M&C Musical Instruments Distributor S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre S.C. M&C Musical Instruments Distributor S.R.L., acordul dumneavoastra este necesar. M&C Musical Instruments Distributor SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul mcmusic.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul M&C Musical Instruments Distributor SRL, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului M&C Musical Instruments Distributor SRL primit prin email.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. M&C Musical Instruments Distributor S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.mcmusic.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea M&C Musical Instruments Distributor SRL si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii M&C Musical Instruments Distributor S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a M&C Musical Instruments Distributor S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Responsabilitati privind continutul

Pozele si descrierile de pe site-ul www.mcmusic.ro au caracter informativ si pot fi schimbate oricand fara aviz prealabil.

Declinarea responsabilitatii

M&C Musical Instruments Distributor SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. M&C Musical Instruments Distributor SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, M&C Musical Instruments Distributor SRL nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. M&C Musical Instruments Distributor SRL nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe acest site se poate realiza atat ramburs cat si prin banca (ordin de plata sau foaie de varsamant).

  • Ramburs - produsele achizitionate se achita in momentul livrarii, iar factura impreuna cu bonul fiscal se livreaza cu coletul. Costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator
  • Prin Banca - clientul achita produsele in baza unei facturi proforme. Livrarea se face numai dupa confirmarea platii (este necesara trimiterea OP-ului/Foii de Varsamant prin fax sau e-mail). Costurile de transport sunt suportate integral de client cu exceptia cazurilor mentionate. In cazul platii prin banca, costurile de transport sunt reduse cu o suma cuprinsa intre 20 si 100 ron, in functie de valoarea produselor comandate.
  • Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro). Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.

Livrare

Livrarea produselor se face numai prin Fan Courier, la adresa specificata de client. In masura in care conditiile (meteo, starea drumurilor etc) o permit, produsele se livreaza a doua zi dupa confirmarea comenzii sau a platii (pentru plata prin banca). M&C Musical Instruments Distributor SRL nu este raspunzatoare pentru eventualele intarzieri datorate tertelor persoane.

Livrarea produselor se face in zilele de Luni-Vineri pana la ora 15:30 si Sambata pana la ora 12:00. Nu se fac livrari Duminica.

Toate produsele comandate sunt asigurate integral la transport.

In cazul produselor marcate cu semnul Free Shipping, costurile de transport sunt suportate integral de catre M&C Musical Instruments Distributor SRL, atat timp cat valoarea comenzii depaseste 400 Lei. .

Politica de retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii MCMUSIC.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

MCMUSIC.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care MCMUSIC.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Va rugam sa completati aflat mai jos sau sa ne notificati in scris pe email: contact@mcmusic.ro, privind hotararea dumneavoastra de a returna un produs, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii / primirii produsului. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face prin aducerea produselor la sediul nostru sau prin trimiterea acestora printr-o firma de curierat rapid.. Dupa completarea formularului de retur, veti primi din partea unui operator, informatiile necesare privind aducerea / expedierea produselor pentru retur. In cazul trimiterii produselor prin curierat, va rugam sa mentionati pe scrisoarea de transport – AWB, numarul cererii de retur respective.

Procedura returnarii produselor:

• In privinta returului, produsele pot fi aduse personal sau prin reprezentant la sediul nostru (Calea Rahovei nr. 266-268, corp I etaj 1, Bucuresti sect 5) ori pot fi trimise prin curierat rapid catre adresa indicata anterior (puteti apela la Fan Courier (telefon: 021-9336);
• Dupa preluarea si verificarea produselor veti fi contactat /a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri (informatii complete privind adresa noastra si programul de lucru va rugam sa vedeti pagina de contact (http://www.mcmusic.ro/contact-us.html)

Retur *DOA : In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie si sunt confirmate de unitatea service autorizata, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. M&C MUSICAL INSTRUMENTS DISTRIBUTOR SRL sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului de catre dumneavoastra.
*DOA (Dead on arrival) = produs primit defect.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier sau Nemo Express in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Programul pentru clientii ce doresc returnarea personala la sediul nostru si nu prin intermediul unei firme de curierat se gaseste pe pagina de contact..

Service-ul si garantia produselor

Garantia produselor achizitionate de pe acest site sau din cadrul magazinelor M&C Musical Instruments Distributor SRL este, conform legii, de 2 ani de zile de la data cumpararii si se prelungeste cu durata in care produsul a stat in reparatie. Exceptie fac produsele consumabile: corzi de chitara, pene, bete de toba etc. Dupa aceasta perioada se ofera post-garantie timp de 6 ani.

Produsele ce nu au fost achizitionate prin acest site sau prin reteaua de distributie a M&C Musical Instruments Distributor (vezi paginaDealers) nu beneficiaza de service sau post-garantie.

Service-ul produselor achitionate atat de pe acest site cat si din cadrul magazinelor M&C Musical Instruments Distributor SRL se realizeaza la sediul nostru din Calea Rahovei 266-268, Corp 1, Etaj 1, Sector 5, Bucuresti.

Service-ul si garantia produselor

Garantia produselor achizitionate de pe acest site sau din cadrul magazinelor M&C Musical Instruments Distributor SRL este, conform legii, de 2 ani de zile de la data cumpararii si se prelungeste cu durata in care produsul a stat in reparatie. Exceptie fac produsele consumabile: corzi de chitara, pene, bete de toba etc. Dupa aceasta perioada se ofera post-garantie timp de 6 ani.

Produsele ce nu au fost achizitionate prin acest site sau prin reteaua de distributie a M&C Musical Instruments Distributor (vezi pagina Dealers) nu beneficiaza de service sau post-garantie.

Service-ul produselor achitionate atat de pe acest site cat si din cadrul magazinelor M&C Musical Instruments Distributor SRL se realizeaza la sediul nostru din Calea Rahovei 266-268, Corp 1, Etaj 1, Sector 5, Bucuresti.

Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si M&C Musical Instruments Distributor SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Vezi varianta desktop